דרוש מידע כמה הגיוני להכריז על ההודעה הבאה?

• הוסף לסימניות
משפחה יקרה ואהובה מאוד!
היות ש:
א- אני בלי רכב.
ב- 2 גיסות כן עם רכב.
ג- חמותי והגיסה השלישית יש להם אוטובוס כמעט מדלת לדלת לבית שלי.
ד- אפחת מהגיסות לא דרכו רגליה מעולם בעיר הקודש המעטירה עמנואל תבבו"א ב42 שנים האחרונות.

בהתאם לכל זאת- הכנן מכובדות להטריח עצמכן עד לכאן.

רק אציין שעוד אחת גרה בפריפריה גם כן. לא שאצלה כן היה פעם מפגש, אבל...

• הוסף לסימניות
מבינה את הרגשות המתוסכלים שלך שמשתקפים בטקסט.
אישית, נראה לי שברגע שמתחילים בצורה של התחשבנת זה מזמין התחשבנויות מצד האחרים,
אז אולי כדאי יותר להתנסח בצורה אחרת- או בצורה של הזמנה כבודה והומוריסטית, או בצורה של לדבר את הקושי שלכם ולסיים בהזמנה יפה..
מה דעתך?

• הוסף לסימניות
משפחה יקרה ואהובה מאוד!
היות ש:
א- אני בלי רכב.
ב- 2 גיסות כן עם רכב.
ד- אפחת מהגיסות לא דרכו רגליה מעולם בעיר הקודש המעטירה עמנואל תבבו"א ב42 שנים האחרונות.

אפשר פשוט להציע לעשות את המפגש אצלך. יש לך בית גדול(?) ומזמין(?) ואת תשמחי לארח את כולם.
למותר לציין שבד"כ בזמנים האלו הדרכים לפריפריה ריקות ולערים המרכזיות פקוקות עד אימה, ובדרך חזור זה הפוך. אז למה לא?

• הוסף לסימניות
אם משפט ג' הוא נכון, אז הוא נכון גם לגבייך :cool:
הוא נכון גם לגבי.
אבל צל חמותי זה לא יהיה. ואצל הגיסה- זה תמיד אצלה.
אפשר פשוט להציע לעשות את המפגש אצלך. יש לך בית גדול(?) ומזמין(?) ואת תשמחי לארח את כולם.
למותר לציין שבד"כ בזמנים האלו הדרכים לפריפריה ריקות ולערים המרכזיות פקוקות עד אימה, ובדרך חזור זה הפוך. אז למה לא?
תשכנעי את הגיסות שלי.
כל השאלה שלי הייתה בצורה של הומור, אבל השאלה היא- כמה הגיוני להכריז המפגש אצלי ודי!
יש מקום.

• הוסף לסימניות
יש איזה כלל כזה שהפריפרים צריכים לדאוג להגיע לאן שיגידו להם :(
אנחנו עשינו כמה מפגשים בפריפריה (טוב, קצת פחות פריפריאלית מעמנואל;)) והיה מדהים, גם הבית הכי גדול במשפחה, וגם אפס פקקים לכולם, בניגוד לשנים שעשינו במרכז

• הוסף לסימניות
סתם נקודה:
לילדים יש מצווה לבקר את ההורים (בצורה שזה משמח ומכבד אותם, כמובן) גם אם זה קשה, ואפילו מאד,
להורים אין שום מצווה לבקר את ילדיהם, גם אם הם מאד נהנים לעשות זאת.
לפעמים, הפעלת לחץ על ההורים, היא לא הדבר הנכון לעשות- בלשון מזערית.
(גילוי נאות, אני גרה בפריפריה, אין לי רכב, ואין לי תח"צ ישירה לאף אחד מההורים, ואוהבת מאאאאאד לארח בלי קשר לכל הנתונים)

• הוסף לסימניות
אגב הגיסה הנוספת שגרה בפריפריה גרה במקום שגם לי גם לחמותי וגם לגיסה השניה בלי רכב זה 2 אוטובוסים. אצלי זה אוטובוס אחד לכולן חוץ מאליה שיש לה רכב.

• הוסף לסימניות
תשכנעי את הגיסות שלי.
תביאי מספר;)
כל השאלה שלי הייתה בצורה של הומור, אבל השאלה היא- כמה הגיוני להכריז המפגש אצלי ודי!
אצלנו זה היה הסיפור ויצא מעולה
השאלה עד כמה הזרימה בין הגיסות (אצלנו זה רק אחיות...)

• הוסף לסימניות
סתם נקודה:
לילדים יש מצווה לבקר את ההורים (בצורה שזה משמח ומכבד אותם, כמובן) גם אם זה קשה, ואפילו מאד,
להורים אין שום מצווה לבקר את ילדיהם, גם אם הם מאד נהנים לעשות זאת.
לפעמים, הפעלת לחץ על ההורים, היא לא הדבר הנכון לעשות- בלשון מזערית.
(גילוי נאות, אני גרה בפריפריה, אין לי רכב, ואין לי תח"צ ישירה לאף אחד מההורים, ואוהבת מאאאאאד לארח בלי קשר לכל הנתונים)
אבל לא מדובר על לעשות אצלה! זה לא אופציה משום כיוון שלא תסתכלו על זה.... היא תיסע בכל מקרה, וחמי הלוואי שיבוא בכלל, ואם הוא יבוא זה לא משנה איפה זה יהיה.

• הוסף לסימניות
אבל לא מדובר על לעשות אצלה! זה לא אופציה משום כיוון שלא תסתכלו על זה.... היא תיסע בכל מקרה, וחמי הלוואי שיבוא בכלל, ואם הוא יבוא זה לא משנה איפה זה יהיה.
מעלה רעיון,
לסכם עם החמות, ואח"כ להודיע לגיסות כעובדה מוגמרת

• הוסף לסימניות
מכירים את התסכול הזה....
גם אנחנו באותה הסירה - אומנם אנחנו עירוניים אבל כל המשפחה שלי גרה באותה פריפריה, כך שזה ממש לא היה לענין להביא את כולם אלינו, ותמיד אנחנו היינו נוסעים...
עד שפעם אחת זה קרה... נפל מסך הברזל... קצת צחוקים, קצת זרימה מוגברת, קצת קריצות על הכדאיות [אצלינו זה היה קריצה ליום קניות, ואצלך זה יכול להיות קריצה ליום של חויה ב... (??), בפרט שאת כותבת שהם מעולם לא היו שם... וכדו'].
לדעתי זו הדרך. להכין את הרקע בנימה מבודחת, ולבסוף להניח את הבקשה על השולחן! בטוח שגם אם לא כולם יסכימו מיד, אבל בוודאי שחלק יסכימו והם כבר ישכנעו את כל השאר...
בהצלחה. ושנלך רק לשמחות.

• הוסף לסימניות
אם תשלחי במייל הזמנה קלילה וחביבה:
מוזמנים לגוון
לביבות ללבב
בשיח חביב
במיקום מדהים
בטרקליננו הנחמד
ברחוב אבינדב (סתם.... חח)
בנר שלישי
החל ביום שני (לא בדקתי באמת...)

או משהו בסגנון-
איך תהיה התגובה לדעתך?

• הוסף לסימניות
אם תשלחי במייל הזמנה קלילה וחביבה:
מוזמנים לגוון
לביבות ללבב
בשיח חביב
במיקום מדהים
בטרקליננו הנחמד
ברחוב אבינדב (סתם.... חח)
בנר שלישי
החל ביום שני (לא בדקתי באמת...)

או משהו בסגנון-
איך תהיה התגובה לדעתך?
איןלי מייל של אפאחת מהגיסות. ונראה לי שרק לאחת יש.

• הוסף לסימניות
משפחה יקרה ואהובה מאוד!
היות ש:
א- אני בלי רכב.
ב- 2 גיסות כן עם רכב.

חנוכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה