כמה הדולר היום? בדיוק.

• הוסף לסימניות
קצת דחוף לי, בבקשה.

• הוסף לסימניות
שער הדולר היציג הוא:
3.578
שינוי: -0.028%

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה
עזרתם לי המון.

• הוסף לסימניות
כרגע חזר לרדת
3.5715
סתם שתדעי שזה מאוד חשוב למה, כי אם זה למשל לחוזים של דירות מסתכלים לפי היציג של אתמול נדמה לי, ומה שכתבנו כאן זה הרציף שמשתנה כל הזמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1362368:
כרגע המסחר בין הבנקים 3.5846
http://www.xe.com/?c=ILS
באידיש יש פתגם "וואס מ'טוהעט טוהעט מען פאר זיך"
מה שעושים לטובת אחרים רק מרוויחים לעצמם
העליתי פעם הלינק לשער הדולר
ומשום מה חפשתי עכשיו הלינק במחשב שלי ולא מצאתי
נזכרתי שפעם העליתי את זה לפרוג
ועכשיו קבלתי את זה בחזרה לטובתי

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לכתוב בגוגל "1 דולר בשקלים" (אפשר לכתוב גם סכום אחר ומטבע אחר)

• הוסף לסימניות
אולי התכוונתם ל 3.75 ש"ח ?
(בגלל שזה קשור לחוזים יש להזהר ההבדל בין 3.57 ל 3.75 זה 18 אג')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצונת;1401595:
אולי התכוונתם ל 3.75 ש"ח ?
(בגלל שזה קשור לחוזים יש להזהר ההבדל בין 3.57 ל 3.75 זה 18 אג')
שימי לב 3.57 זה מתאריך 03/09/14 :p
פשוט הקפצתי היום אשכול ישן

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור

מספרי טלפון לשערי המטבעות.
לשער היציג: 02-3732000 (ניתן לשמוע גם שערים יציגים היסטוריים)
לשער העדכני: 03-9125777 (מתעדכן כל 5 דקות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה