כמה הדמיות

• הוסף לסימניות
בס"ד

תודה רבה לישראל פרדס שעזר לי לערוך את התמונות בפוטו שופ..
תוך כמה שניות יצאו תמונות משופרות!!!

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 502.1 · צפיות: 20
  • 4.jpg
    1 MB · צפיות: 21
  • 3 (2).jpg
    1 MB · צפיות: 21
  • 3 (1).jpg
    1.1 MB · צפיות: 17
  • 4k.rar
    6 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הדמיות יפות.
ראשונות? ממש ברמה!

כמה הערות ברשותך:
הטקסטורה של הקירות מאוד מאוד מטשטשות את האובייקטים עצמם, הארונות נבלעים בקיר (שים לב להבדל בין הארונות מטבח העומדות על הקיר עם הטקסטורה לבין פינת הבישול הנמצאת על קיר חלק-לבן ).
העץ המשתקף מהחלון רווי מידי.
וכן שים לב לנק' תאורה בלתי רצוניות המופיעות בסצינה- באזור הידיות, ובחיבור בין התקרה לקרניז (במטבח) לפי הנראה מקורם בכך שהתקרה לא מחוברת לגמרי עם הקירות ובכך יש גלישה של השמש לתוך המטבח גם מאזורים אלו. (מעל לשישי יש גם תאורת שמש שחודרת, במבט ראשון זה היה נראה כתאורת לד מכוונת, אבל אחרי שראיתי את שאר נק' האור נראה שגם שם יש את אותה בעיה)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!!!!!!
מיוחד ומדויק
אין לי שום ידע בהדמיות
אבל אני מעצבת, וזה מקסים
הייתי יכולה להאמין שזה תמונה אילולי כמה דברים זעירים שעושים את ההבדל:
לא כל דבר צריך טקסטורה!!!!
בארונות זה מיותר
אפשר להשאיר קצת מהדברים חלק בלי טקסטורה כי כך זה גם במציאות
לא לכל דבר יש טקסטורה..............

את מצוינת, לכן אני מעיזה להעביר ביקורת
המוני הצלחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד, חדשה בתלת ממד?

ספציפי בעבודה הזאת יש קצת בעיה עם הטקסטורה בכל מיני מקומות, אפשר לקחת את תמונה 4 למשל ולראות שהטקסטורה דחוסה בארונות וגם על האי,
יש עיוות מטורף למצלמה וגם אם זה בכוונה זה מוריד מהיופי של ההדמיה

דבר אחד תזכרי, לכל דבר בעולם יש טקסטורה,
נחזור שוב לכל דבר בעולם יש טקסטורה.

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא ביקרתי פה... מה שלום כולם? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה