נראה לך שהצוות עובד בחינם?לא מבין איזה הוצאות יש בק"ס ובי ברק על ישיבה קטנה
אין ארוחות אין פנימיות מה שצריך זה בית מדרש ושירותים למה זה עולה יותר מ500 אלוקים יודע
אני למדתי בירושלים עלה בין 600 ל1000 תלוי לאברכים או לבעליבתים והיה ארוחות ופנימיה
ושבתות ישיבה וכו'
בשביל זה ה500 שקל אחרת לא היה צריך לשלם כלוםנראה לך שהצוות עובד בחינם?
והמנהל מוותר על משכורת
ומה עם שכירות חשמ' ומים ונקיון?
בא נעשה חשבון של המשכורות לדעתי הכי מינימליותבשביל זה ה500 שקל אחרת לא היה צריך לשלם כלום
ומשכורת לר"מ בישיבה קטנה לא אמורה להיות גבוהה אלא א"כ מחפשים לעשות ביזנס על גב התלמידים
ומה עם התקציבים שהם מקבלים?בא נעשה חשבון של המשכורות לדעתי הכי מינימליות
ישיבה של 100 בחורים סה"כ 50,000 בחודש
מג"ש 4000*6=24,000
משגיחים 15,000
משיבים 4,000
מזכיר 2,000
נקיון 4,000
שכירות 10,000
חשמ' 5,000
מים 1,000
מנהל 10,000
אני לא עושה סיכום סופי....
באמת מעניין כמה זה?ומה עם התקציבים שהם מקבלים?
גם אני לא עושה סיכום סופי....
המון לכל ראשבאמת מעניין כמה זה?
ישיבה קטנה לרוב הוא מוסד מתוקצב - וגם שיעור א' יש''ג.באמת מעניין כמה זה?
לא מדויקהמון לכל ראש
זה בישיבה גדולה הדתות (היום זה פחות מזה)לא מדויק
פעם היה זכור לי באזור ה800 לאברך ו400 לבחור - היום אני לא יודע
מה שבטוח שזה חצי מאברך
גם אם זה רק 400, יוצא תוספת של 80% בנוסף על ה500.לא מדויק
פעם היה זכור לי באזור ה800 לאברך ו400 לבחור - היום אני לא יודע
מה שבטוח שזה חצי מאברך
למה אין ארוחות?לא מבין איזה הוצאות יש בק"ס ובי ברק על ישיבה קטנה
אין ארוחות אין פנימיות מה שצריך זה בית מדרש ושירותים למה זה עולה יותר מ500 אלוקים יודע
אני למדתי בירושלים עלה בין 600 ל1000 תלוי לאברכים או לבעליבתים והיה ארוחות ופנימיה
ושבתות ישיבה וכו'
אין מנקים נורמלים במחיר כזה אצלנו הסודני לוקח יותר מזה (אגב אם יש למישהו להשיג אפי' ב5000 ש" אני ישמח כי יש הרבה שמחפשים.)בא נעשה חשבון של המשכורות לדעתי הכי מינימליות
ישיבה של 100 בחורים סה"כ 50,000 בחודש
מג"ש 4000*6=24,000
משגיחים 15,000
משיבים 4,000
מזכיר 2,000
נקיון 4,000
שכירות 10,000
חשמ' 5,000
מים 1,000
מנהל 10,000
אני לא עושה סיכום סופי....
צודק ב100 אחוזאין מנקים נורמלים במחיר כזה אצלנו הסודני לוקח יותר מזה (אגב אם יש למישהו להשיג אפי' ב5000 ש" אני ישמח כי יש הרבה שמחפשים.)
ואין מזכיר במחיר כזה
עובד תחזוקה.
ומשיבים רק על סדר ג' זה בערך 5 משיבים כ"א 1500 ש"ח
שכירות במקומות דלוחים מתחיל ב-15,000
רשם עוד סכום לא מבוטל
מג"ש טוב לוקחים גם יותר מזה
רה"י מקבל ג"כ סכום יפה יותר מזה
אוכל, ח"פ, טבח, עולה הרבה מאוד כסף.
והתקציבים ממש קלושים לכל בחור (אלא א"כ עומדים בקריטריונים מאוד מחמירים שזה עצמו עולה הון. שומר וכו')
אין אף מנהל ישיבה שיגיד לכם שישיבה מחזיקה את עצמה... תמיד היא חייבת להשיג כספים מבחוץ. (תורמים וכד')
וכן גם ישיבות שיש להם מבנה...
בישיבהצודק ב100 אחוז
ניסיתי לפתוח קצת את העיניים
אבל ההוצאות עדיין הרבה יותר
דיברו על ישיבה בלי אוכל ופנימיה
איפה היית עד עכשיו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים