נכתב ע"י יוסניו;1287530:אני לא מתמצה בתחום בכלל
אבל אני לא סובל אנשים שעומדים על כל שקל
אם אני מרוצה מעבודה אני נותן בחפץ לב, כמה שההוא מבקש
הרי לא מדובר בסכומים גדולים
לא ממש ככהנכתב ע"י נ פלוס;1287535:אתה נותן אפילו יותר ממה שמבקשים![]()
נכתב ע"י שג;1287756:אין שום בעיה להגיד את האמת, טעיתי, ביררתי את זה, וזה באמת מחיר מופרז.
אגב, להודות על האמת לא מראה חוסר ביטחון עצמי אלא להיפך.
אם את מרגישה שלקחת מחיר בהתאם לעמלך את לא חייב להגיד לו כלום - מגיע לך. אלא אם כן את מסתכלת ביחס למחירי שוק אז יש מקום להיות הוגן ולומר סלח לי היה חסר לי עידכון מחיר והוברר לי למפרע שמגיע לך מחיר זול יותר...נכתב ע"י נ פלוס;1287707:טוב.... יכול להיות שבאמת לקחתי מחיר מופרזלקחתי 150 ש"ח
נו מי מהמבינים יכולים להגיד לי מה לעשות עכשיו?? קבלתי כבר את הכסף!!
זה לקוח קבוע! בפעם הבא להגיד לו שאני מורידה בגלל.....
או שזה מראה לחוסר ביטחון עצמי?
קיצור מי יכול להדריך אותי מה לעשות?!
תודה!
אני גם חושב ככה, בכל מצב להגיד טעיתי לא מראה על שום חוסר בטחוןנכתב ע"י שג;1287756:אין שום בעיה להגיד את האמת, טעיתי, ביררתי את זה, וזה באמת מחיר מופרז.
אגב, להודות על האמת לא מראה חוסר ביטחון עצמי אלא להיפך.
אני כבר מתחיל לחשוב ששלמתי פחותנכתב ע"י נ פלוס;1287535:אתה נותן אפילו יותר ממה שמבקשים![]()
שאלתי באמת חצי ברצינותנכתב ע"י נ פלוס;1287900:
נכתב ע"י יוסניו;1287903:שאלתי באמת חצי ברצינות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים