דרוש מידע כמה הייתם לוקחים על בייביסיטר לשלושה ימים ?

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על בייביסיטר על שלושה ילדים גדולים בין גיל 6 ל10 לשלושה ימים מלאים ?
האם 1000 זה שווה או מחיר זול ?

• הוסף לסימניות
אם זה באב-אוגוסט
יותר מ1500,אם זה עכשיו ביולי 1500

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם הילדים הולכים להיות אצל משפחה אחרת
וזה נכנס לסדר יום שלהם
1000 ש"ח זה יפה
אם המשפחה הם קרובי משפחה שלכם- עוד יותר יפה!

• הוסף לסימניות
מן הסתם זה קרובי משפחה
אז זה משתנה אולי...
מה עם הוצאות?

• הוסף לסימניות
אם כך, זה כולל גם אוכל? ותעסוקה לכל שעות היום?
הייתי מתביישת לבקש יותר מאלף, אבל נשמע לי הגיוני אלפיים ומעלה.
אם כי, להביא חבר של הילד ל24 שעות זה הגיוני, ונכנס במסגרת של טובה פשוטה ורגילה, כך גם להזמין אחיינים לחופשה לא מבקשים על זה תשלום..... אם כך תלוי בטיב היחסים.

• הוסף לסימניות
לדעתי 1300 ש"ח אבל גם 1000 זה נורמלי ויפה.
במיוחד אם זה משפחה...

• הוסף לסימניות
נסענו לפני כמה שנים והשארנו את הילדים אצל זוג -לא קרובי משפחה.
הם היו אז בגילאי 3-8.
זה היה תקופת לימודים וכולם למדו עד 4 חוץ מאחד שהגיע ב1:30עם הסעה עד לבית הזוג.
אני חושבת ששילמנו להם 400 ש"ח ללילה (*3 לילות) +200 ש"ח על הוצאות. וגם קנינו כמה פינוקים לזוג עצמו- שוקולד וכו'. יצא סה"כ בסביבות ה-1500 ש"ח.
אני חושבת שכשמשאירים אצל זוג צעיר ההערכות של הזוג הרבה יותר מורכבת גם טכנית וגם רגשית והסכום אמור להיות יותר גבוה מאשר שמשאירים אצל משפחה אפילו אם יש להם 2 קטנטנים, הבית יותר ערוך לאירוח.

• הוסף לסימניות
1800אם הם לא הולכים בבוקר לקיטנות
1500 אה לא נמצאים בבוקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה