כללי כמה הייתם לוקחים על עבודה פשוטה זו ?

• הוסף לסימניות
הגודל המדוייק:
2.40 על 1.60 מטר.

קבצים מצורפים

• שרי המאה.jpg
    KB 623.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
צריך קצת סבלנות כדי לראות...
והעבודה באמת לא פשוטה כ"כ, לדעתי בסביבות ה-800-1000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
חיכיתי, חיכיתי,
ולא ראיתי.....:(

• הוסף לסימניות
לא הצלחת לראות את העיצוב ..?

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא רואים כלום.
אולי זה בCMYK? אם כך אז בחלק דפדפנים לא רואים את זה.

• הוסף לסימניות
אני רואה, אבל תעלי את המודעה בRGB כדאי שכולם יראו,

• הוסף לסימניות
הקובץ ב RGB כבקשתכם..

נכתב ע"י art graphik;648333:
אני רואה, אבל תעלי את המודעה בRGB כדאי שכולם יראו,

...

קבצים מצורפים

• שרי המאה.jpg
    KB 88.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
זה לא נראה עבודה פשוטה!

• הוסף לסימניות
בכלל לא פשוטה .....
יפה מאד...
רק את כל מה שלבן, היייתי מחליפה בקרם.
חוץ מזה מקסים.

• הוסף לסימניות
מה פשוט בזה?

בקשת הלקוח שרק רצה את השמות בתוך מסגרת יפה, ורק לשים את העיר צפת ברקע, וחוץ מזה לא צריך כלום, רק כותרת יפה ושישתלב יפה, וישיהיה מרהיב עין.

אה וגם לכתוב למטה את שם המוסדות, ושישתלב עם שאר המודעה.

אני מתנצל, את השמות יש לי בכתב יד, ועמוד אחד זה צילום מצילום, אבל מה זה לכתוב מאה שמות.
אתה יודע לכתוב על עיוור, נכון?!

חוץ מזה אין יותר מה לעשות, רק להדפיס לנו ושיצא איכותי בדפוס, ושכולם יתפעלו.

כן, תדפיס על קאפה.

פשוט, לא?!

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא פשוט!
שווה לדעתי 800 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה