כללי כמה הייתם לוקחים על עימוד כזה?

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
טקסט ב-2 טורים
הערות שוליים בטור אחד
2 סוגי הערות שוליים, אחד ממוספר במספרים, ואחד באותיות (נעשה ידנית).

תודה

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 496.6 · צפיות: 11
  • exampel.jpg
    KB 635.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תשפרו את העימוד זה עדיין לא מעומד טוב

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע- מה אתה היית משפר?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה יש לשפר,
ומה בקשר לשאלה ששאלתי?

תודה

• הוסף לסימניות
אם בכלליות יש 3 סוגי טקסט 15 ש"ח אם הסוג השלישי נדיר אז 10 ואולי לעמודים הבודדים שיש 15.

נ"ב: מספור הערות וכותרות להם, הייתי עושה עם סקריפטים (יש לי למכירה). או שהייתי עושה הכל בתג וככה ניתן לעמד 2 הערות במקביל אוטומטית כמעט לגמרי (עם סקריפט "חבר" של וויסמן).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1780948:
אם בכלליות יש 3 סוגי טקסט 15 ש"ח אם הסוג השלישי נדיר אז 10 ואולי לעמודים הבודדים שיש 15.

נ"ב: מספור הערות וכותרות להם, הייתי עושה עם סקריפטים (יש לי למכירה). או שהייתי עושה הכל בתג וככה ניתן לעמד 2 הערות במקביל אוטומטית כמעט לגמרי (עם סקריפט "חבר" של וויסמן).

תודה, הפרוט שלך עוזר לי מאד.

ההערות הגיעו כולם כהערות בסדר רץ,
ואני הייתי צריכה להוציא ידנית הערות מסוג מסוים, ולהכניס הפניות באותיות בטקסט.

• הוסף לסימניות
בדוגמה שהבאתם, אני לא מצליח למצוא את ההפניה להערה 15. האם זה בטקסט הראשי, או הערה להערה?

אם מדובר בהערה להערה, אפשר לעמד את זה אוטומטית עם הסקריפט שלי להערות באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
סימנתי בצהוב את הערה 15,
זה לא הערה להערה, חילקו את ההערות ל-2 סוגים.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 317.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1780948:
או שהייתי עושה הכל בתג וככה ניתן לעמד 2 הערות במקביל אוטומטית כמעט לגמרי (עם סקריפט "חבר" של וויסמן).
מה הסקריפט של ויסמן אודותיו אתה מדבר?
אני שאלתי פעם את ויסמן והוא אמר לי שהסקריפט שלו פעיל רק בתנאי ששני ההערות הם על הטקסט הראשי, (ולא שההערות באים על ההערות),
ובכל מקרה הוא טען שהסקריפט מיושן, (איני יודע מה כוונתו באומרו 'מיושן').
בכל מקרה אשמח לשמוע על סקריפט לעבודה בתג, עם שני טקסטים של הערות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;1781908:
מה הסקריפט של ויסמן אודותיו אתה מדבר?
אני שאלתי פעם את ויסמן והוא אמר לי שהסקריפט שלו פעיל רק בתנאי ששני ההערות הם על הטקסט הראשי, (ולא שההערות באים על ההערות),
ובכל מקרה הוא טען שהסקריפט מיושן, (איני יודע מה כוונתו באומרו 'מיושן').
בכל מקרה אשמח לשמוע על סקריפט לעבודה בתג, עם שני טקסטים של הערות.

אתה כנראה מתכוון לסקריפט 3 טקסטים, הוא מתכוון לסקריפט חבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה