כללי כמה הייתם לוקחים על-

• הוסף לסימניות
עיצוב עטיפה לקלסר,
שעבר לצערי בערך 13 הגהות (אם לא יותר) הגהות של כל צוות הסמינר כמעט.....
אז כמה לוקחים על העיצוב כשלעצמו וכמה על כמות ההגהות המטורפת????
מודה מראש לכל המסייעים!!

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את העעיצוב אבל בסביבות 150-200 ועם כ"כ הרבה הגהות אפשר בהחלט להוסיף עוד 50-100 ש"ח (תלוי מה הרמה של ההגהות)

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על-----------

עיצוב עטיפה לקלסר,
שעבר לצערי בערך 13 הגהות (אם לא יותר) הגהות של כל צוות הסמינר כמעט.....
אז כמה לוקחים על העיצוב כשלעצמו וכמה על כמות ההגהות המטורפת????
מודה מראש לכל המסייעים!!

• הוסף לסימניות
נראה לי מחיר קצת נמוך. תלוי מה אמרת להם מראש אבל הייתי לוקחת לא פחות מ500 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;631611:
לא ראיתי את העעיצוב אבל בסביבות 150-200 ועם כ"כ הרבה הגהות אפשר בהחלט להוסיף עוד 50-100 ש"ח (תלוי מה הרמה של ההגהות)

מה??????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GD;632060:
נראה לי מחיר קצת נמוך. תלוי מה אמרת להם מראש אבל הייתי לוקחת לא פחות מ500 ש"ח

אני גם חושבת כמוך---

• הוסף לסימניות
אגב אולי הגיע הזמן לומר למזמינות עבודה מסמינר:
"הא זה סמינר, אני לא עובדת עם סמינרים בשום מחיר"

שינצלו את התלמידות שלהם.

• הוסף לסימניות
בנוסף למחיר של העיצוב הייתי לוקחת לפי שעה-
כולל הטלפונים וההסברים של כל הצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה