כללי כמה הייתם לוקחים על-----------

• הוסף לסימניות
עיצוב של מצגת פאוורפוינט,
המיקוד הוא על העיצוב והתמונות יותר מעריכת המצגת,
רק בתוספת מוזיקת רקע לפי בקשת הלקוחה.

• הוסף לסימניות
אין דומה מצגת של 20 שקופיות למצגת של 100 שקופיות.
למרות שברור שהעיקר זה בניית הגריד, אבל עדיין אתה תצטרך לטפל בכל שקופית בנפרד, להתאים תמונה וכו'.

• הוסף לסימניות
זאת בדיוק שאלתי, האם מתמחרים לפי מס' שקופיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינאמי;717571:
זאת בדיוק שאלתי, האם מתמחרים לפי מס' שקופיות?

בהחלט, זה אחד המשתנים שמשפיעים על התמחור.

• הוסף לסימניות
כמה היית לוקחת על שקופית?
מה שדורש לעצב גריד קבוע לאורך כל השקופיות,
ולשלב בתוכן תמונות הקשורות לנושא.

• הוסף לסימניות
מה שאני לוקחת ומה שאתה לוקח לא בהכרח קשור אחד לשני.
התמחורים שלי באופן כללי גבוהים ביחס למקובל כאן.

אבל בהחלט הייתי מפרידה את התמחור למחר לגריד, ואז מחיר פר שקופית. כך, גם אם יתווספו שקופיות (וזה יקרה...) אתה לא תצא נפסד.

• הוסף לסימניות
אוקי, תודה!
רק שאלה לי אליך- למה החלטת להגיב לי בלשון זכר???
זה כבר לא פעם ראשונה כאן בפורום, יש איזה מן הפרטים שמזהים אותי כזכר???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה