כללי כמה הייתם לוקחים?

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על פרסומת כזאת (סיכמתי עם הלקוח על מחיר עוד לפני העיצוב, ואח"כ הוא בא בטענות שאמרו לו שזה מחיר יקר מדי, לכן חשובה לי מאד דעתכם)

• הוסף לסימניות
לא מבינה בעיצוב, אבל כותבים הוליווד ולא הוליבוד

• הוסף לסימניות
זה נראה 3 תכניות נפרדות.
ואם זה כן, כל אחת לא מספיקה. אין פירוט.
מיהו איש הבוהמה?

• הוסף לסימניות
קשה לתמחר, אבל אנסה לעזור לכם בדרך אחר.
אבל, נא לא להיעלב אם טעיתי.

נראה שהמחיר היה לפרסומת מושקע, וזה באמת מה שעשיתם.
אבל בטקסט באמצע, התוכניות, וגם התמונות משמאל, שם המצב רוח כבר לא היה כבתחילה
אז אם ההשערה שלי נכונה, וגם אתם יודעים את זה (ומרגישים חולשה) זה משודר ללקוח בתת מודע והוא מנצל את זה.
אז העצה שלי: תשקיעו שם עוד קצת, ואח"כ כשתדעו שנתתם לו את הטוב ביותר תעמדו על המחיר הראשון בתוקף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;1654151:
קשה לתמחר, אבל אנסה לעזור לכם בדרך אחר.
אבל, נא לא להיעלב אם טעיתי.

נראה שהמחיר היה לפרסומת מושקע, וזה באמת מה שעשיתם.
אבל בטקסט באמצע, התוכניות, וגם התמונות משמאל, שם המצב רוח כבר לא היה כבתחילה
אז אם ההשערה שלי נכונה, וגם אתם יודעים את זה (ומרגישים חולשה) זה משודר ללקוח בתת מודע והוא מנצל את זה.
אז העצה שלי: תשקיעו שם עוד קצת, ואח"כ כשתדעו שנתתם לו את הטוב ביותר תעמדו על המחיר הראשון בתוקף.

זה כבר נשלח לדפוס, אבל אני מעוניינת לדעת כמה זה שווה כמו שזה עכשיו.

• הוסף לסימניות
שכחתי להוסיף שהעיצוב עצמו נקי יפה ומושך.
המודעה משדרת את מה שרצית להביע.

התייחסתי לתוכן כי בזה אני עוסקת בעיקר:).
חבל שאני לא יודעת לתמחר לך.
גרפיקאיות לוקחות בד"כ על כזו מודעה סביבות 300-400.
המתחילות- מ150-200.

• הוסף לסימניות
סתם כך
המלבן התכלת למטה-השורה השניה של הטקסט שבתוכו לא מיושרת לעליונה
בכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גן חסידי;1654203:
סתם כך
בכוונה?
לפני שהעליתי לפורום מחקתי את המספר שלה שהיה שם, לשמור על פרטיותה

• הוסף לסימניות
פרסומת יפה ונקייה.
הייתי משער בסביבות 300 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גן חסידי;1654203:
סתם כך
בכוונה?

נראה שהיא מחקה את הטלפון ולכן זה יצא כך

• הוסף לסימניות
על עצם השאלה:
הלקוח אמור לברר מראש מחירים ומקומות, כך שברגע שהוא אישר - עליו לתת כפי שסוכם ולא אגורה פחות.

לכם מצד עצמכם יש אפשרות - במקרים מסויימים - להחליט שאתם נותנים לו הנחה מרצונכם הטוב. הגם שברוב המקרים זה לא יעיל ורק גורע.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסגל;1654207:
לפני שהעליתי לפורום מחקתי את המספר שלה שהיה שם, לשמור על פרטיותה

עכשיו שמתי לב
פרסומת מהממת...:)

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים,
אני זקוקה לעוד קולות...

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים,
אני זקוקה לעוד קולות...

• הוסף לסימניות
הלקוח מרוצה?
אישר מחיר מודעה
הוא צריך לשלם הכל! בדיוק כפי שסוכם
מעבר אם לא מרוצה צריך להגיע לגמר טוב, עד שיהיה מרוצה מהמודעה
מה שנראה מהדברים שהלקוח מרוצה אז הוא צריך לשלם (פתאום סתם לא בא לו זה לא אמור להיות)

300-500
מה שסוכם

ועכשיו המודעה מושקעת מאד יפה בחלק העליון
דורש טיפול קטן למטה והקפצה של הפרטים והמודעה פיצוץ

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה את השאלה

אם סוכם מחיר אם הלקוח זה לא משנה עכשיו כמה היא באמת שוה?
למה אם יגידו לך 150 תרגישי רע שביקשת 500? ואם יגידו 500 מה יעזור לך תגידי ללקוח שתחזירי לו כסף?

• הוסף לסימניות
הפרסומת מאוד יפה ומושכת.
בכל מקרה אני אוחז שמה שסיכמו זה מה שהוא אמור לשלם, אם יש לו טענות הוא היה צריך לראות עבודות אחרות שלך לפני בשביל להתרשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה100;1654359:
אם סוכם מחיר אם הלקוח זה לא משנה עכשיו כמה היא באמת שוה?
למה אם יגידו לך 150 תרגישי רע שביקשת 500? ואם יגידו 500 מה יעזור לך תגידי ללקוח שתחזירי לו כסף?

צודקת, מטרת הבירור היא לא בשביל לדעת אם המחיר שלקחתי צודק או לא, כיון שאני משוכנעת שהמחיר שלקחתי הינו המחיר בשוק היום.
רק כיון שהלקוח הגיע בטענות שהוא ברר אצל גרפיקאיות ואמרו לו שזה מחיר יקר - אני רוצה לתת לו הוכחות שזה המחיר. תודה על הסיוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה