כללי כמה הייתם לוקחים??

• הוסף לסימניות
שלום!

רציתי בבקשה לדעת כמה הייתם לוקחים על עבודה כזאת??

זה אמור להיות בגודל של שני קירות גדולים

עבדתי עליה הרבה זמן!!!!!!!

תודה רבה!

הצבעים באמיתי יותר יפים, כאן לא יודעת למה לא?!

קבצים מצורפים

• תמחור.jpg
    2 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מהמם!
זה לא ציור שלך, כן?

• הוסף לסימניות
תחשבי כמה שעות זה לקח לך * מחיר שאת רוצה לשעה = תמחור

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי מה היו הדרישות, מה בדיוק היית צריכה לבטא/לבצע וכמובן כמה שעות עבדת, לי נראה לא פחות מ - 500 אבל המושגים שלי בתמחור די חלשים.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה וזה לקח לי המווון זמן והלקוח עדיין רוצה שינויים אבל זה בגדול

וחשבתי לקחת לפחות 500 זה נשמע מדי הרבה/ קצת????

• הוסף לסימניות
500 לפחות.
אל תדברי על פחות !
עבודה = זמן. זמן = כסף.

בהצלחה.
זה מאד מיוחד.

• הוסף לסימניות
להבא מומלץ לסכם מראש.
חבל להיתקל אחר כך בהתנגדות ובשאלה התמימה ובאמת לא מבינה? מה כבר עשית כאן? רק הזזת את האצבעות על המחשב, לא?
נקווה שהלקוח שלך מבין בתחום.

• הוסף לסימניות
אמרתי לו שאני לוקחת לפי פרוג (לא שהוא יודע מה זה אומר אבל סכמתי איתו שזה לפי מה שיאמרו לי איפה שלמדתי)

הוא יודע שזה לא עבודה של 100ש"ח............

תודה רבה על הפידבקים!!!!:):):)

ערב טוב!

• הוסף לסימניות
1000 ש"ח לפחות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה