כללי כמה הייתם מבקשים על זה?

• הוסף לסימניות
קבלתי עבודה של עיצוב סדרת פרסומות לכל השנה ובנוסף שיפוץ הלוגו
לאחר שהמודעה הראשונה התפרסמה, הלקוחה לא רוצה להמשיך להשקיע בגרפיקה
אבל בלוגו המשופץ היא משתמשת כל שבוע ומוכנה לשלם עליו 20 ש"ח בלבד!
בטענה שאני לא עיצבתי אותו מלכתחילה אלא רק שיפצתי (לא השקעתי בו מידי הרבה, אבל בכ"א לקח לי זמן)

מצו"ב הלוגו הישן והחדש ורציתי לשאול מה דעתכם, האם זה "נקרא" לוגו או שהיא צודקת?
תודה רבה לכל המגיבים :)

(הישן מפוקסל במקור)

קבצים מצורפים

• Untitled-9.jpg
    KB 34.1 · צפיות: 17
  • Untitled-99.jpg
    KB 30.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני מפנה אותך לדיון על המחירים שמתנהל פה במקביל.

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין פרוג ודיונים מוזרים כמו 'הוא לא מוכן לשלם'?

קניתי היום רכב חדש, המוכר רצה עליו 120 אלף ש"ח,
אבל הייתי מוכן לשלם עליו רק 10 אלף. לקחתי את הרכב ונסעתי הביתה.
הזוי, לא?

• הוסף לסימניות
בקושי את זה היא הסכימה לשלם...
מה אני אמורה לעשות? ללכת לדין תורה?
לא סיכמתי איתה על מחיר מראש בגלל שסכמנו על סדרת פרסומות אז את הלוגו כבר הכנסתי במחיר...

• הוסף לסימניות
היא הסכימה? מי היא שתסכים? לא רוצה לשלם? אוקיי, יש כאן בעיה אחרת.
בינתיים אין לה רשות להשתמש בזה, עד שהיא לא משלמת לך את המחיר שאתה מבקש על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה אחרת;315722:
מוכנה לשלם עליו 20 ש"ח בלבד!
אכן פלונטר, מה לומר...

אבל סתם כך בלי קשר: אני מחיר כגון זה לא אסכים לעולם לקחת, אלא אשאיר תשטר בידיה, יען תחושת הבזיון מהמחשבה שלוגו שלי שווה כך, עולה לי הרבה הרבה הרבה הרבה! יותר... :mad::(:mad::(:mad:

• הוסף לסימניות
ואם לא תסכים לזה אז היא תמצא משהו שיעשה לה את זה ב15.99 או בהכל בו 2 הגרפיקה מסוג זה עבר ובטל מן העולם.(אם היא ביקשה ב-20 ש"ח זה בגלל שמשהו גילה לה את הסוד שכהיום עושים את עבודות הגרפיקה ב3.99 ש"ח לשעה בספסוד המדינה כריפוי בעיסוק לנשים במגזר החרדי)
וזה חורבן הסמינרים ודי למבין

• הוסף לסימניות
מקומם!!!
פשוט לצאת לקפה או לבלות-מה זה המחירים האלה??????????

• הוסף לסימניות
תודה לכל המעודדים
אל תדאגו לא לקחתי את הכסף
אבל.......... מה לעשות???:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה אחרת;315813:
תודה לכל המעודדים
אל תדאגו לא לקחתי את הכסף
אבל.......... מה לעשות???:confused:

חכי. היא חייבת לי פיצוי על איזה פגם בבגד שקניתי אצלה,
אני אתקזז אתה גם בשבילך...:)

• הוסף לסימניות
שלחתי לך הודעה באישי בענין הזה...
אשמח אם תגיבי

• הוסף לסימניות
תגידי לה שלא תשלם ולא תשתמש.... נראה אותה נותת למישהי אחרת שתבנה לה את זה ואז היא תבין את השוק...
או שתגידי לה-20 שקל- בסדר. אבל על כל מודעה שאת מפרסמת את הלוגו בה זה 20 שקל.... (אם היא משתמשת בו כל שבוע זה כבר משתלם...)
וחוץ מזה מה עם "דמי ביטול" סיכמנו על עבודה לכל השנה התחרטת? תשלמי משהו! אולי בגלל זה דחיתי עבודה אחרת? (אלא א"כ סוכם קודם שננסה לראות איך הולך ואח"כ נחליט)
מה שבטוח לא יהיה לך קל איתה.
אנשים שחושבים שגרפיקאית היא קלדנית (במקרה הטוב) הם אנשים שחושבים ש50 ש"ח = 1 ש"ח....

• הוסף לסימניות
ואני רוצה לשלם על חלב בסופר 1.99 ש"ח, אז מה???

הייתי מציעה לך:

א. תמיד לפני תחילת עבודה להחתים את הלקוח על חוזה/ה. עבודה כדי למנוע מקרים כאלה...
ב. במקרה הזה תתעקשי עד כמה שניתן, כי הצדק איתך.
ג. תראי לה את האשכול הזה.
ד.אל תעבדי איתה, אם היא לא מעריכה את העבודה שלך...שתחפש פריירית אחרת...אני לא מאמינה שישנה כזו...

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
יש לך הרבה מה לתבוע אותה! גם על ביטול עסקה, וגם על שימוש בלוגו. מה זה היא מוכנה לשלם 20?? מי שואל אותה? המחיר שלך הוא ככה וככה וזה הכל.
אל תותרי!!!

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לדעת מה הלוגו החדש ומהו הישן.
בגדול - שניהם צריכים שיפוץ מסיבי.

• הוסף לסימניות
אני עקרונית, מאד בעד להפטר מכל הלקוחות האלה של 19.99 ש"ח. שילכו לחפש את החברים שלהם. מצידי לוותר על מאות לקוחות כאלה. ואם אצא בהפסד, לא אכפת לי. העיקר שלא אעשה מעצמי, מהמקצוע ומעמיתיי למקצוע צחוק. ואולי, אם זה כך, אז לא שווה להיות גרפיקאית. או לפחות לא להיות פרילאנסר.
ברור שצריך לקבוע מחיר מראש. ורואים בפורום לא מעט אנשים שמעלים עבודות מוכנות לחוו"ד של "כמה לקחת על זה". ומה אם הלקוח "לא יסכים" למחיר שתאמר לו? הרי הצדק עמו, הוא רק חשב שזה יעלה לו 19.99, מאיפה לו לדעת שזה עולה 600 ש"ח? אפילו בלי לעבוד עם חוזה, יש לסכם על מחיר מראש. וצריך להפסיק לפחד לעבוד עם חוזה (אוף, יש לי חוזה אבל לא משהו, וגם אני מפחדת להתחיל להחתים אנשים על חוזים. אני אומרת: די לפחד מהחוזים!)

• הוסף לסימניות
חייבים חוזה, אני נתקלתי בכאלה לא פעם ולמדתי לעבוד עם חוזה, זה רק מכבד אותנו ונותן לנו מילה! מה זה לעשות צחוק מעבודה של גרפיקאי/ת???!!! לאן הגענו.. פעם העלו כאן חוזה וע"כ אני מחתימה את הלקוח, בד"כ אם זה אחד לא מוכר אני לוקחת שליש מהמחיר בהתחלה. משהו אחד לא נראה לי בחוזה כתוב שם כך: <link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Chaviv%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:ApplyBreakingRules/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:MagazineLightMF; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:177; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:6145 0 0 0 32 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; text-align:right; mso-pagination:widow-orphan; direction:rtl; unicode-bidi:embed; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"טבלה רגילה"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapelayout v:ext="edit"> <o:idmap v:ext="edit" data="1"/> </o:shapelayout></xml><![endif]--> אין אפשרות של אי תשלום. אך במקרה שהלקוח לא מוכן לשלם, ישארו כל הזכויות על המוצר בידי המעצבת.
מה אני צריכה את הזכויות ?! משעמם לי, רק לעשות סקיצות. חייבים אחרי חוזה לתבוע את מי שלא מוכן לשלם!! וזהו!
<o></o>

• הוסף לסימניות
החוזה זה לא משהו מוחלט,
זה בסה"כ משהו שמצאתי פעם ברשת והעלתי לכאן.
האמת אני מזמן לא משתמשת בו כי היו שם יותר מדי סעיפים (זה הפחיד לקוחות) וכל מיני דברים לא לגמרי מובנים.

בקיצור, את מוזמנת לעשות איזה שינויים שבא לך לפי מה שמתאים לך.

• הוסף לסימניות
אם יש למשהו חוזה קצר יותר וקולע , מוזמן להעלות לטובת כוללללללם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה