כמה הייתם משלמים לשכירת דירה בפסח?

• הוסף לסימניות
(מבררת עבור חברה)
משפחה מעוניינת להשכיר את דירתה (דוקא, פנו אליה אישית)
היא לא תכננה לנקות לפסח בכלל.
הדירה דירה חדשה ויפה, באחת הערים החרדיות הצעירות, 5 מיטות
הדירה מושכרת לשינה בלבד + כוס קפה בבוקר (זו היתה ההגדרה :))
לא כולל החג הראשון והאחרון.

מה הסכום אותו היא יכולה לדרוש? היא לא יודעת מה לענות להם...
תודה!

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהמון פרמטרים שלא ציינת, כמו למשל-עיר [מה זה אומר "אחת הערים החרדיות הצעירות"?], מצב הדירה, קרוב ל... ועוד.

• הוסף לסימניות
העיר - עמנואל (בבנינים החדשים של הצעירים)
דירה 4 חדרים, חדשה
אין פה מצב של קרוב ורחוק

הרעיון הוא שהיא לא תכננה לנקות ולהכשיר והם יודעים שהיא עושה את זה לכבודם.

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי בפסח לא מרוויחים הרבה לדירה, אפילו בירושלים ואפילו שזה קרוב לחסידיות וכד'
אחותי נוסעת כל פסח לחו"ל והיא גרה בירושלים במרכז, ואף פעם לא היה לה לקוח ביותר מ1000$ לחודש ניסן. - שזה אומר אותו מחיר משכירות חודשי... והיה לה עדיף להשיר את הדירה ריקה... כי ממש לא שווה להשכיר בכזה מחיר דירה ואת צריכה לנקות, ואת חוזרת לדירה הפוכה... אבל לתשרי מאוד שווה שאז המיר מינימום 4000$
(הדבר פה פשוט מאוד - בתשרי יש המון חוצניקים שמשלמים מחירים... ובפסח אין כמעט חוצניקים שמגיעים לארץ...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1229278:
את חוזרת לדירה הפוכה...

היא מכירה את האנשים האלו אישית, וזה לא יקרה.

• הוסף לסימניות
באלף דולר הייתי עפה מהבית בשמחה ובששון רב, ומקרצפת לכבוד השוכרים גם את הפאנלים של הבוידם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1229287:
באלף דולר הייתי עפה מהבית בשמחה ובששון רב, ומקרצפת לכבוד השוכרים גם את הפאנלים של הבוידם.

באלף דולר היית עפה מהבית לחודש שלם? - אם כן את יכולה לעשות את זה כל חודש ;)... זה המחיר ל3 חדרים בירושלים. לא?
ועוד ויש לך 4 פיצפונים בבית? ואת צריכה לנקות דירה לפסח? וגם לארוז מזוודות? וגם לחזור לבית מוזנח... את בטוחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1229294:
באלף דולר היית עפה מהבית לחודש שלם? - אם כן את יכולה לעשות את זה כל חודש ;)... זה המחיר ל3 חדרים בירושלים. לא?
אולי זה המחיר לחודש. פה מדובר על שבוע! יחי ההבדל הקטן...
חברה שלי שילמה לפני כמה שנים על דירת 4 חדרים + חצר במודיעין עילית 1500 ש"ח לכל החג. אם זה נותן לך אינדיקציה. אבל הבנתי שזה תלוי גם בעוד פרמטרים: יש מזגן? קרוב לאוטובוס? וכו'. אני חושבת שעמנואל אמור לעלות פחות מאשר מודיעין עילית שהיא יותר מרכזית, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1229312:
אולי זה המחיר לחודש. פה מדובר על שבוע! יחי ההבדל הקטן...
חברה שלי שילמה לפני כמה שנים על דירת 4 חדרים + חצר במודיעין עילית 1500 ש"ח לכל החג. אם זה נותן לך אינדיקציה. אבל הבנתי שזה תלוי גם בעוד פרמטרים: יש מזגן? קרוב לאוטובוס? וכו'. אני חושבת שעמנואל אמור לעלות פחות מאשר מודיעין עילית שהיא יותר מרכזית, לא?

בדרך כלל שבאים מחו"ל זה ממש לא לשבוע. זה ל3-4 שבועות! וזה המחיר 1000$

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1229322:
בדרך כלל שבאים מחו"ל זה ממש לא לשבוע. זה ל3-4 שבועות! וזה המחיר 1000$
מאוד לא הגיוני.
מחיר לחודש אחד תמיד יותר גבוה ממחיר לתקופה.

• הוסף לסימניות
כל הנאומים פה יפים, טובים ונכונים
אבל היא לא שאלה אם משתלם לצאת כי היא בכל מקרה חשבה לצאת ואין לה ילדים להיטלטל איתם וכו'
דירה כזאת - שהשוכרים מודעים לעובדה שהניקיון וההכשרה במיוחד בשבילם
הם לא מחפשים את האוטובוס והקרבה, והדירה עם מזגן בסלון.

כמה אפשר לדרוש עליה? 1000?! 2000?! ₪? $?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1229560:
כל הנאומים פה יפים, טובים ונכונים
אבל היא לא שאלה אם משתלם לצאת כי היא בכל מקרה חשבה לצאת ואין לה ילדים להיטלטל איתם וכו'
דירה כזאת - שהשוכרים מודעים לעובדה שהניקיון וההכשרה במיוחד בשבילם
הם לא מחפשים את האוטובוס והקרבה, והדירה עם מזגן בסלון.

כמה אפשר לדרוש עליה? 1000?! 2000?! ₪? $?

גם אני דברתי על אישה שבמילא יוצאת לחו"ל. אמרתי שלא משתלם לנקות במחיר שמקבלים...
וזה רק דעתי, ואת יכולה לעשות לפי דעתך גם :p

• הוסף לסימניות
היות וזה באמת מקום פחות מבוקש לפסח אולי כדאי לחשב ככה:

מחיר של עוזרת הוא 45-50 לשעה
כמה שעות דרושות לניקויי הבית? תכפילי במחיר הזה
כמה שווה חשמל מים גז לשבוע של פסח
תוסיפי לחשבון
כמה מתחשק לה שיישאר לה רווח??
תוסיפי לחשבון
כמה שיוצא ככה תבקשי

• הוסף לסימניות
מישהו פנה אליה...
אני הייתי שואלת אותו בכמה הוא רוצה לשכור
ועושה את החשבון שלי אם זה שווה
כך יהיה תאום ציפיות מלא....

• הוסף לסימניות
בעיר כמו עמנואל אי אפשר לדרוש יותר מידי, כי המחירים לשכירות חודשית נמוכים מהרגיל. (בטח לא יותר מ 2000 לחודש) אז כמה כבר אפשר לבקש על שבוע?

אני השכרתי לפני כ 5 שנים דירת גן 4 חדרים בעיר אלעד - כשרה למהדרין לפסח, לשמונה ימים, כולל פינוי כמה ארונות במטבח בשביל שהם יוכלו לשים את הכלים שלהם, כולל מצעים ומגבות, ב 3000 ש"ח. השוכר הוא זה שהציע את המחיר, ממילא תכננו ליסוע להורים אז התאים לי.

• הוסף לסימניות
מידיעה ברורה, מחירי הנופש בעמנואל אינם עומדים ביחס ישיר לעלות השכירות הנמוכה. הם נאים למדי. משכך היא יכולה לתמחר את ההשכרה הזו במחיר נאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה