דרוש מידע כמה הייתן משלמות על זה? ביגוד יד שניה במצב מצוין

• הוסף לסימניות
אם מצב הכספי של החברה במצב טוב ומצב שלך פחות והיא לב טוב שלא מרגישה מנוצלת
תגידי לה תודה רבה וזהו

• הוסף לסימניות
רציתי להוסיף מקודם
מסרתי את הבגדים שמצבה הכלכלי מעולה פי כמה ממני
הוחמאתי מכך שאהבה ורצתה

• הוסף לסימניות
בטוח שזה סט מבנים? מאיזו עונה?
(אנחנו קונים שם הרבה, לא זוכרת שנתקלתי בסט שהעלית...)

עוד משהו לגבי בגדים יד שניה - גם אם עכשיו הם במצב טוב, הם בכל זאת עברו ’חרישה’. ויכול להיות שבכביסות הבאות, כבר יישחקו.
כלומר, המחיר שלהם לא אמור להיות דומה למחיר של בגד חדש. משום כיוון.
וזה בנוסף לעובדה שהם מהאופנה של לפני שנתיים +, ו’בנים’ עצמם מוכרים פריטים כאלו בהנחות גדולות.
בדקתי עכשיו ויש לזה תווית של "בנים" כנראה משנה שעברה או אולי שנתיים,

תודה רבה לכל המגיבים, אני אוציא ממנה כמה היא רוצה על השקית,
זה בכ"א סוגר לי פינה לבגדי השבת של הקיץ.
ממש תודה!

• הוסף לסימניות
מוזר שהיא מבקשת תשלום
אני מעבירה חינם ולא משנה כמה הבגד עלה בפרט אם זה מעונות קודמות.
גם אני מקבלת בגדים מעולים מחברות, לפעמים עדיין עם התווית וחדשים. מעולם לא ביקשה תשלום. להפך, שמחה שהבית מתרוקן

• הוסף לסימניות
אם לא היו לך את אלו היית קונה בחנות? ביד שניה? אולי לפי זה תחליטי על המחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה