כללי כמה ה'כתובה' הזו שווה? - עזרה בתמחור (מצ"ב הקובץ) תודה למסיעים!!!

• הוסף לסימניות
בליאיכות    A 3  כתובה.jpg
(זו כתובה חוזרת, מתוקנת איך שזה נקרא בשפה התורנית, וזה עם טקסט שונה)
הם היו צריכים את זה דחוף ומיד להיום כמובן.. יש עוד ליטושים ודיוקים וגם תוספות להעשיר.. נטפל בזה עוד..

נעזרתי באלמנטים של 'חסידיש פלוס' אך זה כבר לא קשור ללקוח, הוא קיבל תוצר מרשים ומכובד

כמה מתאים לקחת על עבודה כזו?

תודה למגיבים,
פרוגיסטים, אתם עוזרים לי בהחלט!
דעתכם חשובה לי! תודות!!

• הוסף לסימניות
כמה לקחת על העיצוב הזה..
(זה לקח לי זמן.. לבנות את הכל..)

אשמח עם תמחור ראוי

תודה למגיבים!

• הוסף לסימניות
קטקטים,
אני לא מתמצאת במחירים.
אבל הכתובה יפה מאוד.
אהבתי במיוחד את ההצללות.
תצליחי.

• הוסף לסימניות
תנסי לתמחר לפי שעה...
400 אולי?
יכול להיות גם 700...

תחשבי על מחיר שמשתלם לך........

• הוסף לסימניות
תנסי לתמחר לפי שעה...
400 אולי?
יכול להיות גם 700...

תחשבי על מחיר שמשתלם לך........

תהיי בריאה, אין מילים!
את נותנת לי תמיד כיוון של מחירים
ואומץ לבקש את שמגיע לי.

אשמח לשמוע עוד כמה, יעזור לי לשלוח ללקוח מייל עוד הלילה על המחיר..

• הוסף לסימניות
הערה הלכתית (לידיעת הציבור):
תמיד עדיף להדפיס את כל הפרטים בכתובה ולא למלא חללים (או עדיף יותר לכתוב הכל בכתב), וישנם מפוסקים דורנו שאינם מוותרים על הקפדה זו.
כאשר נזקק הזוג שיחיו להדפסת ספיישל, יתכן שאם הם היו יודעים על הקפדה זו אף הם היו מעדיפים לנהוג כך, בפרט במקרה מיוחד זה.

• הוסף לסימניות
1. יש פרטים שחייבים למלא בכתב יד כשחותמים העדים.
2. @קטקטים, יש לשים לב ל-בי"ת'ים שנמצאות בסוף שורה והקו למילוי בתחילת הבאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה