פנסיה כמה המעסיק אמור להפריש

• הוסף לסימניות
זה מוזר.
מה הוא הודיע לחברת ביטוח שהוא פורש ולא רוצה למשוך קצבה?
אולי כדאי שיעביר את הצבירה לקופת גמל.
לדעתי שיתייעץ עם יועץ פרישה.
הפנסיה שלו היתה מורכבת מהרבה מספרי פוליסה אותם הוא הפך לקצבה עם התחייבות,
והיה עוד סכום שנקרא 'מקפת' שבשבילו צריך לפתוח בנפרד מימוש קצבה.

מה הוא ירוויח אם הוא יעביר את הצבירה לקופת גמל ???

• הוסף לסימניות
הבנתי מה גילך (פחות או יותר...) הצחיק אותי שאתה מתעסק כעת עם פדיון כספי הפנסיה שלך תוך וודאות של מה שיקרה במהלך 45 השנים הבאות.....
נער הייתי וגם זקנתי (יש לי נכדים כמעט בגיל שלך) ולמדתי שהדבר הוודאי היחידי (מלבד מה שקשור ברוחניות כמובן ) הוא חוסר הוודאות,

• הוסף לסימניות
הבנתי מה גילך (פחות או יותר...) הצחיק אותי שאתה מתעסק כעת עם פדיון כספי הפנסיה שלך תוך וודאות של מה שיקרה במהלך 45 השנים הבאות.....
נער הייתי וגם זקנתי (יש לי נכדים כמעט בגיל שלך) ולמדתי שהדבר הוודאי היחידי (מלבד מה שקשור ברוחניות כמובן ) הוא חוסר הוודאות,
איזה חכם הרואה את הנולד...
כמובן שלא ניתן לדעת מה יקרה ב45 שנים הבאותגם מה יקרה ב45 דקות הבאות לא ניתן לדעת,וגם מה יקרה ב45 שניות הבאות

אבל אנחנו חיים בעולם הטבע וצריך להתכונן לכל שלב בחיים

• הוסף לסימניות
מה הוא ירוויח אם הוא יעביר את הצבירה לקופת גמל ???
פנסיה מקיפה זה עם ביטוח שארים ואכ"ע.
מה לו ולהשקעה כזאת?
אולי הדמי ניהול משתלמים?

נראה לי הכי מתאים לו IRA.

אבל יועץ פרישה יעשה את העבודה.
שיתייעץ עם נדב מבלוג פנסיוני.

• הוסף לסימניות
איזה חכם הרואה את הנולד...
כמובן שלא ניתן לדעת מה יקרה ב45 שנים הבאותגם מה יקרה ב45 דקות הבאות לא ניתן לדעת,וגם מה יקרה ב45 שניות הבאות

אבל אנחנו חיים בעולם הטבע וצריך להתכונן לכל שלב בחיים
בדברים שאתה צריך להחליט כעת וההשפעה שלהם עתידית , נכונה האמירה של איזה חכם הרואה את הנולד, בכספי פנסיה שיהיו זמינים בעוד 45 שנה ורק אז תתבקש להחליט לגביהם אתה מוטרד כבר כעת? חוץ מזה הכול כבר מסודר לך בחיים? איזה יופי לך :)

• הוסף לסימניות
הניחוש נכון ,אני צעיר ,ותאמת חסר לי עדיין עוד מידע קריטי.
המידע שבעיקר חסר לי , זה העניין של האם היום האם יהיה אפשר להוציא את כל הכסף בפעם אחת בגיל הפרישה
וכמה מס זה עולה?(אני מבין שזה יכול להשתנות ,אבל לי זה משמעותי ,כי יש לי כל מיני אופציות
שישליכו על ההבדל הזה בין אם זאת תהיה רק קצבה של נניח30 אלף שקל בחודש
או האפשרות להוציא את כל הכסף במכה)

אבל בכל אופן החכמתי ממך מעט
ותודה על כך

בדברים שאתה צריך להחליט כעת וההשפעה שלהם עתידית , נכונה האמירה של איזה חכם הרואה את הנולד, בכספי פנסיה שיהיו זמינים בעוד 45 שנה ורק אז תתבקש להחליט לגביהם אתה מוטרד כבר כעת? חוץ מזה הכול כבר מסודר לך בחיים? איזה יופי לך :)
כתבתי לעיל

וממש לא הכל מסודר בחיים
כי מי שמסודר עם הקב"ה הוא מסודר בחיים ומי שלא אז לא
ויש לי הרבה מה לשפר

• הוסף לסימניות
כתבתי לעיל

וממש לא הכל מסודר בחיים
כי מי שמסודר עם הקב"ה הוא מסודר בחיים ומי שלא אז לא
ויש לי הרבה מה לשפר
מאחלת לך ברכה והצלחה בכל ...(בכל מקרה חבל להיטרד בגין דברים כ"כ רחוקים, אנחנו באמת לא יודעים כלום, ואני מדברת מתוך ניסיון רב ...) מה שבטוח , תורה ומעשים טובים נותנים בוודאות תשואות מובטחות בזה ובבא, מעבר לזה שום דבר לא וודאי,

• הוסף לסימניות
מאחלת לך ברכה והצלחה בכל ...(בכל מקרה חבל להיטרד בגין דברים כ"כ רחוקים, אנחנו באמת לא יודעים כלום, ואני מדברת מתוך ניסיון רב ...) מה שבטוח , תורה ומעשים טובים נותנים בוודאות תשואות מובטחות בזה ובבא, מעבר לזה שום דבר לא וודאי,
אף אחד לא מוטרד,זה נראה שאת ממש לקחת את הנושא הזה קשה:)
סה"כ שאלה ותשובה טכניים בעניין הקרן פנסיה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה