כמה המרחק המקסימלי המותר מה-4 צול עד השירותים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אני יודעת
וכדי לא להטעות אותך אני יגיד לך לשאול רק יועץ אינסטלציה
וכל ענין לגופו
זה תלוי מה עומק הרצפה
כל מטר שמתרחקים צריך אחוז שיפוע מסוים

• הוסף לסימניות
אני יודעת
וכדי לא להטעות אותך אני יגיד לך לשאול רק יועץ אינסטלציה
וכל ענין לגופו
זה תלוי מה עומק הרצפה
כל מטר שמתרחקים צריך אחוז שיפוע מסוים
תבורכי

• הוסף לסימניות
מקובל להגיד שעד 2.5 מ'
אבל נכון כתבה @טוב מאד! שצריך לבדוק בכל מקרה לגופו
תלוי מאד בגובה המילוי
האם ניתן לחצוב מעט בבטון ועוד...

• הוסף לסימניות
תכלס
כמה גובה מילוי עלי להוסיף על כל מטר התרחקות?
אח"כ אשאל יועץ אינסטלציה לאישור

• הוסף לסימניות
תלוי מאד מה גובה המילוי.
השיפוע האופטימאלי הוא 2%. עובי הצינור "4 הוא 11 ס"מ. תבדקי אם יש לך מספיק.
אין הגבלה על מרחק- אך אם את מתרחקת מעל 3 מ'- יש צורך לשים צינור אויר.
במידה ואין לך מספיק מילוי-
אפשר גם לעשות את הצינור גלוי צמוד לקיר עם שיפוע כמובן, ולרדת למילוי היכן שרוצים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אפשר לחבר שתי שרותים לאותו צינור "4 ?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה