השאלה כמה תאורה מתקינים.כל תאורה של לדים זה המחיר?
לפי מה שבדקתי זה בערך כך. כתוב על השנאי INPOT, זה כמה חשמל שהוא צורך, וזה בערך כפול מהוואט של התאורה.תודה רבה.
שנאי תמיד לוקח פי 2?
לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה, רוב השנאים המודרניים יעילים מאוד אזור ה90% יעילות, ויש גם 99%.תכפילו ב2
בדיקה צריך לעשות עם מכשירים ייעודיים לבדיקה, הנתונים שכתובים לא קרובים למציאות, (בשני הצדדים).כתוב על השנאי INPOT, זה כמה חשמל שהוא צורך, וזה בערך כפול מהוואט של התאורה.
מה שכתוב על השנאי INPOT, זה לא כמה חשמל שהוא צורך?בדיקה צריך לעשות עם מכשירים ייעודיים לבדיקה, הנתונים שכתובים לא קרובים למציאות, (בשני הצדדים).
בעיקרון, מילולית.מה שכתוב על השנאי INPOT, זה לא כמה חשמל שהוא צורך?
כנראה שאתה צודק.אולי זה מתייחס לזרמי התנעה ופיקים שעלולים לקרות אבל וודאי לא לצריכה הרציפה.
כנראה שזה לא נכון.וזה שהשנאי מוריד 50 אחוז - זה נכון?
תלוי מה עושים. אם עושים סלון מאוד מואר עם המון תאורה נסתרת-יכול לצאת יקר.האם צריכת החשמל של לד גבוהה - כצעקתה? או שלא...
צהוב זה 3000Kעם מלבן פס לד שקוע בצבע צהוב 6000K
90 וואט זה די חשוךס"ה 90-240 וואט (לפי 3-8 וואט למ"ר). אני יודע שזה לא מדויק לענות לפי וואט ויותר מדויק לפי לוקס.
אם אתם רוצים מואר מאוד אפשר גם יותר. וכן אם זו תאורה נסתרת.
נכון. נראה לי זה בעיקרון ההמלצות הכלליות לסלון. הם מסתכלים על סלון כמו מקום פסטורלי עם ספות-יחסית חשוך. וגם פינת האוכל לא צריכה אור מדי חזק לטעמם. אם כי בעבר היה לי עוצמת תאורה כזו בסלון עם מנורות לד "אגס" והיה בסדר גמור, אבל כמובן לקריאה יותר נח עם עוצמה גבוהה יותר. בציבור החרדי כשעושים תאורת לד בסלון עם פסי לד וכו' בדרך כלל רוצים תאורה עוצמתית כמו אולם שמחות... בתי כנסת יכולים להגיע גם ל12 וואט למ"ר... גרתי בעבר בבניין שבלובי היה 8 וואט למ"ר והיו שכנים שהתלוננו שזה מואר מדי...90 וואט זה די חשוך
תפני לmyled חשמלאי מוסמך שמתמחה בלדים וגם מוכר ומתקין יש לו את כול הסוגים והמחירים הכי זולים בבני ברק 0548492492אשמח מאוד לייעוץ על תאורה לסלון,
מידות הסלון: אורך 7.5 רוחב 4 מטר
אני מעוניינת לעשות הנמכת תקרה בצורה מלבנית באמצע תקרת הסלון [- להתרחק מהקירות]
עם מלבן פס לד שקוע בצבע צהוב 6000K
כמה וואט אני צריכה לסלון כזה?
תודה מראש.
נראה ממש מושלם.. בדיוק מה שאני מחפשת ,
אפשר לקבל פרטים?
איפה קנית?
אם זה ככה צמוד לתקרה איפה שמים את השנאי של זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //