שיתוף כמה וכמה

• הוסף לסימניות
אתגר יומי 4.jpg
מוזרצ'יק.jpg
פרצופיישן.jpg

• הוסף לסימניות
סגנון מהמם, התחברתי

• הוסף לסימניות
כל כך ואווו!!
איזה יחודי ויפה!

• הוסף לסימניות
מהמם! אני מאוד אוהבת את הסגנון שלך.
תמשיכי לשתף!!

• הוסף לסימניות
מאיפה השראה לסגנון הזה ?הוא מיוחד בטירוף!!

• הוסף לסימניות
מאיפה השראה לסגנון הזה ?הוא מיוחד בטירוף!!
תודה רבה😄 קשה לי להצביע על סגנון מסוים בתור השראה כי אין מישו אחד ספציפי.
יש מלא אומנים שנותנים לי השראה.
בסופו של דבר פיתחתי סגנון של עצמי🙃

• הוסף לסימניות
וואו
אהבתי ממש את הראשון
וכמובן גם את השאר
מאלף!!

• הוסף לסימניות
אני זוכר את הפוסט הקודם שלכם, אי אפשר לשכוח

(אתם עושים משהו עם הכישרון... או מה?)

• הוסף לסימניות
אני זוכר את הפוסט הקודם שלכם, אי אפשר לשכוח

(אתם עושים משהו עם הכישרון... או מה?)
תודה🙃אומנם מקבלת הצעות אבל
כרגע לא עובדת בזה.מציירת יותר בשביל התחביב

• הוסף לסימניות
רישומים אמנותיים במיוחד!
מאוד אהבתי.

• הוסף לסימניות
אשש

• הוסף לסימניות
הסגנון שלך מחשמל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה