דרוש מידע כמה זה "דתות" לאברך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביטוח חיים לאברך אינו קשור למשכנתא, ולא עוזר לפטור מביטוח משכנתא.

זה תלוי במוסד (לא ידוע לי שיש את זה לרוב האברכים) אם הוא עשה את זה או לא.

ומשפחת האברך מקבלת במקרה ביטוחי, 2000 ש"ח לחודש, לתקופה משתנה לפי גיל האברך.

העלות לאברך יום שלם כ20 ש"ח כאשר כ10 ש"ח מכוסים ע"י ה'דתות' (תוספת מלגה לכוללים שעשו ביטוח).
אברך חצי יום העלות 10 ש"ח כאשר כ5 ש"ח מכוסים ע"י ה'דתות'.

• הוסף לסימניות
מאיפה אתם מביאים שלרוב הכוללים יש את הביטוח המדובר?

• הוסף לסימניות
העלייה אמורה להיות עד איזה סכום?

• הוסף לסימניות
אם 3 חודשים לא הייתי רשום אני יקבל רטרו על החודשים שלפני?

• הוסף לסימניות
אם 3 חודשים לא הייתי רשום אני יקבל רטרו על החודשים שלפני?
אם יהיה רטרו, זה יהיה מהדתות ששולם בינואר 23.
כל אברך לפי זכאותו בכל חודש ספציפי למוסד שבו הוא היה רשום באותו חודש ספציפי.

• הוסף לסימניות
על פי דיווחים הגיעו לסיכום על העלאה של למעלה מ1000 שח לאברך, וזה יהיה רטרואקטיבי מתחילת השנה
1683620420269.png

• הוסף לסימניות
באיזה תאריך ייכנס סופית?

• הוסף לסימניות
עולה היום להצבעה בממשלה
(במסגרת הכספים הקואליציונים, אישור סופי לאחר קריאה שניה ושלישית)
1684051787452.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה