כמה זה חם?

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה.
אחרי כמה נסיונות וכו' וכו' פתחתי את המארז, ובפנים היה חם...
ניקתי את כל האבק, ביטלתי חומרה שלא נצרכתי לה (כונן דיסקים, ומכפיל USB) כדי לבדוק את חום המחשב במינימום מאמץ,
זאת התוצאה של מחשב שנדלק במזג אוויר סביר (לתקופה) במחשב שאין בו שום תוכנה מלבד ווינדוס, 5 דקות אחרי הדלקה...
התוצאה סבירה??

אגב.. האר-דיסק גם ממש רותח, יש דרך לבדוק את החום שלו?
יש תוכנה אחרת יותר מומלצת לבדיקת חום?

קבצים מצורפים

• חם.png
    KB 13.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
רותח.
תחדש את המשחה/ מאוורר.

• הוסף לסימניות
משחה רק על המעבד?
זה יספיק?
יש משהו מיוחד שצריך לדעת על הדרך למרוח?

איזה סוג/חברה לקנות?

המאוורר עובד!

תודה רבה

• הוסף לסימניות
3
1 לספק
1לכונן (אחורי)
1למעבד

בינתיים הספקתי לראות מדריך איך למרוח.
איזה משחה מומלצת לקנות?
מה עם פד טרמי?

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות תוכנה למדידת חום?
אני קניתי עכשיו מאוורר עם קירור חדש, אבל עדין אני מרגישה שהמחשב פולט חום והארדסקים עדין חמים

• הוסף לסימניות
תקח משחה טובה. אל תתקמצן.
משחה רק על המעבד, כן.
טיפה משחה (טיפה ממש), ולמרוח על כל הפינות. להיזהר מאד שלא ייצא החוצה למקום של השבבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1702293:
אפשר להעלות תוכנה למדידת חום?
אני קניתי עכשיו מאוורר עם קירור חדש, אבל עדין אני מרגישה שהמחשב פולט חום והארדסקים עדין חמים

אני השתמשתי בזה.
אתר הבית

• הוסף לסימניות
מרחתי!
עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב, אבל עדין כל כמה שניות זה עולה, כמו בתמונה המצורפת (אחד זה טוב והשני...)
זה נורמאלי?

קבצים מצורפים

• טוב.png
    KB 13.6 · צפיות: 21
  • 127.png
    KB 13.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
א. נראה ש- Temp2 סתם משובש! הוא נע בין 55-(מינוס 55) ל-127. אני לא הייתי מתייחס אליו.
ב. אבל מדוע מופיע שרק מאוורר אחד מסתובב? (Fan1)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס מאיר;1703680:
א. נראה ש- Temp2 סתם משובש! הוא נע בין 55-(מינוס 55) ל-127. אני לא הייתי מתייחס אליו.
ב. אבל מדוע מופיע שרק מאוורר אחד מסתובב? (Fan1)

איזה מאווררים יש?
מה שכתבתי או שאמור להיות עוד ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1703798:
איזה מאווררים יש?
מה שכתבתי או שאמור להיות עוד ?

התכוונתי לתמונת המסך שהבאת מהתוכנה.

בצד שמאל יש רשימת מאווררים, מ-Fan1 עד Fan5.
Fan1 מסתובב במהירות של 2045 RPM (סיבובים לדקה) והשאר מראים 0.

אבל יתכן שגם החיישן של המאוורר של הכונן משובש. (חושבני שלמאוורר של הספק אין חיישן)

תכל'ס, נראה שב"ה כעת הכל בסדר אצלך. היה רגוע.

• הוסף לסימניות
אכן, אם אין קריסות, כנראה שזה בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה