נשמע כמו הרבה פחות מכוס ח"פ... ):נכתב ע"י mig;961070:דווקא בכוסות?
לי ידוע שחב' זה 5 כפות.
וחצי כוס.
נכתב ע"י pr;961076:נשמע כמו הרבה פחות מכוס ח"פ... ):
אז מי צודק?
נכתב ע"י grafix;961526:חבילה = 3/4 כוס חד פעמית.
נכתב ע"י pr;961542:טוב חברות, לא שאכפת לי שתמשכנה להדיין - אבל העוגה מוכנה והיא טעימה להפליא. (:
תודה רבה רבה!!!
(וגם תודה לאשכול העוגות היפות - מאחד הקישורים שם מצאתי את המתכון..)
יצא לי בומב יפהפה!נכתב ע"י אז מה;961664:שירי, סקרנות אישית: (פשוט יש לי קצת פחד מבומבות...)
יצא לך בומב כמו בתמונה, עגול כזה ומדליק?
איך העזת לנסות?
יאו נשמע פצצה!!!!! כיף לך... מסובך נורא?נכתב ע"י pr;961673:יצא לי בומב יפהפה!
אצלם אותו בהמשך ואשלח לך (תזכירי לי!) בלי נדר,
עוד לא פזרתי עליו קקאו.
אגב, זה בא בצירוף לפינגווין החמוד - ועל הקופסא יהיה כתוב 'טירמיסו איגלו' (בגלל צורת הכיפה...) וחושבתני לצרף שם שני פינגווינים קטנים מכדורי שוקולד.
דא עקא, שמישהי היתה אמורה לשלוח לי תחפושת פינגווין לקטן ובסוף אתמול נודע לי שזה כבר לא יגיע...
אז המשלוח יהיה על שם הגדול בלבד. (:
אולי באמת יש לך רעיון לאיזו תחפושת פשוטה וביתית?
רציתי לחפש אותו לבת אבל הבנתי שזה לא רצוי. (הלכתית)
נכתב ע"י אז מה;962082:יאו ביצוע מהמם, הפינגים מתוקים מדבש באופן טוטאלי, והאיגלו מדהיםםםם!
מה זה הכתום? סוכריות ג'לי חתוכות? לא הצלחתי לזהות...
אה, ונורא התחברתי לסגנון הרעיונות שלך... (זו מחמאה נדירה, נא להעריך)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים