כנראה, איך לא חשבתי על זה...נכתב ע"י g2035;954911:כנראה שזה קשור לחודש אדר
נכתב ע"י ckuh;955025:לא הבנתי מה הבעיה.
אם כל עוגה עולה 4.59 זה יוצא בדיוק 10 פחות 0.82. ה-0.82 זה לא ההנחה?
הסתבכתי.
אבל הכותרת שנתת לאשכול יפה![]()
אני ינסה להסביר לאט...נכתב ע"י ckuh;955025:לא הבנתי מה הבעיה.
אם כל עוגה עולה 4.59 זה יוצא בדיוק 10 פחות 0.82. ה-0.82 זה לא ההנחה?
הסתבכתי.
אבל הכותרת שנתת לאשכול יפה![]()
טוב נו,נכתב ע"י עפרה;955506:אני תפסתי בכל מיני מוצרים שהייתה אריזת חיסכון הפוכה
למשל חב' קטנה של 200 גר' ב-9.9 ש"ח
אריזת חיסכון של 400 גר' ב-21 ש"ח
אותו מוצר בדיוק.
נכתב ע"י א ל י;955582:טוב נו,
כשכתב המשורר אריזת חיסכון הוא התכוון חיסכון ליצרן...
זה בהרבה דברים, למשל בספריי לחלונות כמעט תמיד האריזת מילוי יקרה משמעותית מבקבוק חדש..
וזה למה?נכתב ע"י maty;955592:זה מדבר לאלו שדואגים לעולם ירוק יותר...
אני באופן אישי שמתי לב מזמן להפרשי המחירים, אך בגלל האקולוגיה אני משתמשת במילוי....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים