גיגהאני מעונין לדעת כמה זיגה מובנית אני צריך למכשיר שעיקר השימוש הוא אפליקציות ??
המינימום שמגיע עם המכשיר (במידה ומדובר במכשיר שיצא בשנים האחרונות).אני מעונין לדעת כמה זיגה מובנית אני צריך למכשיר שעיקר השימוש הוא אפליקציות ??
כן, אבל אם אתה הולך להשתמש בהרבה קבוצות וואטסאפ (או בקבוצה אחת ששולחת כמו 20 קבוצות) אז תצטרך מידי פעם למחוק נתונים של תמונות וסירטונים.32 גיגה והתוכנות של המכשיר לפני אפליקציות הוא 9 סך הכל נשאר 23 השאלה אם זה מספיק ???
כן, אבל אם אתה הולך להשתמש בהרבה קבוצות וואטסאפ (או בקבוצה אחת ששולחת כמו 20 קבוצות) אז תצטרך מידי פעם למחוק נתונים של תמונות וסירטונים.
[/QUOT
אני יכול במקום למחוק להעביר את זה לכרטיס הרחבה ולהמשיך לראות את זה בוואצפ כרגיל ??
נשאר בערך 2032 גיגה והתוכנות של המכשיר לפני אפליקציות הוא 9 סך הכל נשאר 23 השאלה אם זה מספיק ???
אם תוסיף מראש כרטיס הרחבה, אז זה יגדיל לך את הזיכרון לחלק נכבד מהאפליקציות.אני יכול במקום למחוק להעביר את זה לכרטיס הרחבה ולהמשיך לראות את זה בוואצפ כרגיל ??
כגון איזה אפליקציותאם תוסיף מראש כרטיס הרחבה, אז זה יגדיל לך את הזיכרון לחלק נכבד מהאפליקציות.
וממילא אפ' לא תצטרך להעביר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים