תח"צ כמה זמן אחורה ניתן להוציא פירוט נסיעות מהרב קו ?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עד כמה זמן אחורה ניתן להוציא פירוט נסיעות ברב קו ?

• הוסף לסימניות
לפחות שנה, ייתכן שיותר
בעמדות "על הקו"

• הוסף לסימניות
לפחות שנה, ייתכן שיותר
בעמדות "על הקו"
כי כעת נפתח הגשת בקשה למענק לתושבי העוטף ואורחים ולאורחים צריך תיעוד נוכחות בדרום, ואם אין אפשרות להוציא תיעוד נסיעות יותר משנה, אז אין שום דרך להוכיח שמישהו היה בדרום !

• הוסף לסימניות
כי כעת נפתח הגשת בקשה למענק לתושבי העוטף ואורחים ולאורחים צריך תיעוד נוכחות בדרום, ואם אין אפשרות להוציא תיעוד נסיעות יותר משנה, אז אין שום דרך להוכיח שמישהו היה בדרום !
אני הוצאתי לשנה אחורה, לכן אמרתי שנה, הגיוני שאפשר גם יותר
ואם הגעתי ברכב, איך אני מוכיח? ואם נסעתי ברב קו אנונימי? ואם החלפתי רב קו?
נשמע מוזר שזה צורת ההוכחה...

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי לשנה אחורה, לכן אמרתי שנה, הגיוני שאפשר גם יותר
ואם הגעתי ברכב, איך אני מוכיח? ואם נסעתי ברב קו אנונימי? ואם החלפתי רב קו?
נשמע מוזר שזה צורת ההוכחה...
לא רק
אלא גם קבלות מסופרים וכדו'
אבל באמת זה מוזר שמבקשים הוכחות מדברים שכבר לא ניתן להשיג שנה וחצי אחורה

• הוסף לסימניות
לפי אתר הביטו"ל זה רק למי שהיה בבית מלון או מוסד לימודי.
ידוע לך אחרת?

1742717713203.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה