קורונה כמה זמן אחורה?

• הוסף לסימניות
אם נפגשתי בשבוע שעבר עם אדם שהתגלה כחולה היום.
כמה ימים אחורה צריכה לספור כדי להיות בטוחה שאני צריכה להכנס לבידוד?

• הוסף לסימניות
אז ככה עם נפגשת איתו 14 יום מאז שעבר שבוע ללא תסמינים עם חולה שהיה בו תסמינים ולפני שעברו 3 ימים ללא תסמינים מאז שלא עברו לו אתסמינים ולא הרגשת בעצמך תסמינים, והיית במרחק קרוב ליותר מרבע שעה אבל פחות מ2 מטר ועם מסיכה חלקית ו/או עם מסיכה בין האף לפה ו/או עם מסיכה מתחת לסנטר או מעל הפדחת, אז לצערינו לא נשאר לכם ימי בידוד..., לא נורא אולי תזכו בפעם הבאהה :cool: :cool: :cool:

• הוסף לסימניות
Instructions for Quarantining.jpg

• הוסף לסימניות
עדיין ההודאה שלי יותר ברורה
נכון?
ואגו ה14 יום זה מאז שהתחלתי לקרוא את המודעה או מהסוף??

• הוסף לסימניות
אז ככה עם נפגשת איתו 14 יום מאז שעבר שבוע ללא תסמינים עם חולה שהיה בו תסמינים ולפני שעברו 3 ימים ללא תסמינים מאז שלא עברו לו אתסמינים ולא הרגשת בעצמך תסמינים, והיית במרחק קרוב ליותר מרבע שעה אבל פחות מ2 מטר ועם מסיכה חלקית ו/או עם מסיכה בין האף לפה ו/או עם מסיכה מתחת לסנטר או מעל הפדחת, אז לצערינו לא נשאר לכם ימי בידוד..., לא נורא אולי תזכו בפעם הבאהה :cool: :cool: :cool:
לא הבנתי בכלל.
אם זה ברצינות. אני צריכה הסבר יותר ברור

• הוסף לסימניות
אם נפגשתי בשבוע שעבר עם אדם שהתגלה כחולה היום.
כמה ימים אחורה צריכה לספור כדי להיות בטוחה שאני צריכה להכנס לבידוד?
השאלה הראשונית היא האם אותו חולה היה/עם תסמינים או לא ?
ומשם להסתכל במה ש @שרית100 העלתה, הדברים שם מאוד ברורים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בכלל.
אם זה ברצינות. אני צריכה הסבר יותר ברור
תסמיני קורונה...

ועכשיו ברצינות,
השאלה הראשונית היא האם אותו חולה היה/עם תסמינים או לא ?
ומשם להסתכל במה ש @שרית100 העלתה, הדברים שם מאוד ברורים.

בהצלחה ובריאות לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה