מידע שימושי כמה זמן אחרי בחירת הדירה אני חייב לחתום חוזה?

• הוסף לסימניות
כמה זמן אחרי בחירת הדירה אני חייב לחתום חוזה?
בתקנון העדכני מפברואר 2021 באתר מחיר למשתכן כתוב: 10 ימים
(8.10 .לאחר בחירת הדירה, יופנה כל זוכה על ידי היזם לחתימה על הסכם מכר )להלן – "מועד החתימה על הסכם המכר"( בתוך 10 ימי עבודה, והזוכה לא יהיה רשאי לשנות את בחירתו.)
אבל יש את זה - לכבוד הקורונה 45 יום
https://www.gov.il/he/departments/news/news-22042020

• הוסף לסימניות
כמה זמן אחרי בחירת הדירה אני חייב לחתום חוזה?
בתקנון העדכני מפברואר 2021 באתר מחיר למשתכן כתוב: 10 ימים
(8.10 .לאחר בחירת הדירה, יופנה כל זוכה על ידי היזם לחתימה על הסכם מכר )להלן – "מועד החתימה על הסכם המכר"( בתוך 10 ימי עבודה, והזוכה לא יהיה רשאי לשנות את בחירתו.)
אבל יש את זה - לכבוד הקורונה 45 יום
https://www.gov.il/he/departments/news/news-22042020
מבדיקה חוזרת אני רואה שטעיתי והתקנון הוא מפברואר 2020 כלומר לפני הקורונה ולפני הנאמר באתר משרד השיכון השאלה היא אם זה עדיין תקף (כי בתקנון של 'דיור בהישג יד' ממרץ 2021 גם נאמר על 10 ימים אבל נוסף לזה הנוסח הבא - "מועד זה יכול להיות מוארך מנימוקים מיוחדים שיאשר המשרד. ")
הענין משמעותי מכמה וכמה סיבות גם כי לוקח לי זמן לאשר משכנתא וגם כי אני מעדיף לאחר את החתימה כמה שיותר כיון שההצמדה למדד מתחילה מיום חתימת החוזה (אצלי בכ"א)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה