- הוסף לסימניות
זה הפליא אותי...כן הוא עשה צילום...
זה הפליא אותי...כן הוא עשה צילום...
תודה על העדכון, רפואה שלמהאני רוצה לספר לכם את סוף הסיפור...
לאורך כל הלילה אתמול התעוררתי מכאבים נוראיים, ממש לא הצלחתי לישון.
אפילו האקמול כפול 2 שלקחתי לא עזר!
על הבוקר טסתי למרפאה.
רופא אחר קיבל אותי, ראה את הצילום של אתמול, עשה גם צילום חדש, ואמר שכנראה הוא יצטרך לפתוח את הסתימה ולהכין את השן לשורש,
אני כל הזמן הזה הייתי עם יד על הפנים, זה הקרין לי כאב לאוזן ולרכה...
אחרי שראה את הצילום חשב אולי זה בכלל שן בינה, אבל לא, השן מאד כלואה.
אמר נעשה עוד צילום בזוית אחרת....
הוא ניסה לדפוק ולעשות רוח על כל השיניים העליוניות ליד זו שסתמתי יום קודם.
כאב קצת אבל לא ביג-דיל.
ואז הוא ניסה גם את השיניים התחתונית, עשה רוח על אחת מהם ואני צרחתי...
בינגו.
זה בכלל שן תחתונה ולא עליונה כמו שחשבנו...
הערכתי מאד את הרופא שניסה וניסה ובדק ועשה עוד צילום, כדי לפתור לי את הבעיה.
את הסייעת המקסימה שהכינה לי תה ועוגיות כדי שאוכל לפני הטיפול, כי כבר עמדתי להתעלף...
הרופא הכין את השן התחתונה לשורש, הוציא את העצב.
ותודה לה' חזרתי לחיים....
חשוב לי להדגיש שלפני תקופה הלכתי לבדיקה כללית, ואת השן שנסתמה אתמול, וזו שנסתמה היום, קיבלתי בתוכנית עבודה לסתום, וזילזלתי... לא הרגשתי כאב.
ולצערי כבר הגעתי לשורש וייסורי איוב...
לא כדאי להזניח.
בצילום הוא לא ראה עוד חורים?
בעצם זה היה הכיוון של @i7676414rאני רוצה לספר לכם את סוף הסיפור...
לאורך כל הלילה אתמול התעוררתי מכאבים נוראיים, ממש לא הצלחתי לישון.
אפילו האקמול כפול 2 שלקחתי לא עזר!
על הבוקר טסתי למרפאה.
רופא אחר קיבל אותי, ראה את הצילום של אתמול, עשה גם צילום חדש, ואמר שכנראה הוא יצטרך לפתוח את הסתימה ולהכין את השן לשורש,
אני כל הזמן הזה הייתי עם יד על הפנים, זה הקרין לי כאב לאוזן ולרכה...
אחרי שראה את הצילום חשב אולי זה בכלל שן בינה, אבל לא, השן מאד כלואה.
אמר נעשה עוד צילום בזוית אחרת....
הוא ניסה לדפוק ולעשות רוח על כל השיניים העליוניות ליד זו שסתמתי יום קודם.
כאב קצת אבל לא ביג-דיל.
ואז הוא ניסה גם את השיניים התחתונית, עשה רוח על אחת מהם ואני צרחתי...
בינגו.
זה בכלל שן תחתונה ולא עליונה כמו שחשבנו...
הערכתי מאד את הרופא שניסה וניסה ובדק ועשה עוד צילום, כדי לפתור לי את הבעיה.
את הסייעת המקסימה שהכינה לי תה ועוגיות כדי שאוכל לפני הטיפול, כי כבר עמדתי להתעלף...
הרופא הכין את השן התחתונה לשורש, הוציא את העצב.
ותודה לה' חזרתי לחיים....
חשוב לי להדגיש שלפני תקופה הלכתי לבדיקה כללית, ואת השן שנסתמה אתמול, וזו שנסתמה היום, קיבלתי בתוכנית עבודה לסתום, וזילזלתי... לא הרגשתי כאב.
ולצערי כבר הגעתי לשורש וייסורי איוב...
לא כדאי להזניח.
הוא לא עשה צילום למטה, הגעתי עם כאבים והתלוננתי על השן למעלה...בעצם זה היה הכיוון של @i7676414r
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים