כמה זמן אפשר לשמור לאחר פתיחה במקרר?

• הוסף לסימניות
רטבים של אוסם/ קנור (סויה, טריאקי, צ'ילי וכו')
אני לא מצליחה לגמור אותם בזמן קצר, עד מתי אפשר לשמור?

• הוסף לסימניות
המוווווון זמן
תראי אם יש תאריך אחרון לשיווק

• הוסף לסימניות
ודאי שיש תאריך אחרון לשיווק. זה עוד מס' חודשים, עד אז אפשר להשתמש? לא נראה לי בכלל..
תאריך אחרון מתייחס עד מתי אפשר למכור אותו, לא?!

• הוסף לסימניות
תאריך אחרון זה לשימוש.

לי יש רוטב ברביקיו כבר חודשיים+ והוא עדיין מעולה

• הוסף לסימניות
זה מחזיק הרבה זמן
בהתאם לחומר המשמר שדוחפים שם כמובן... לא בחינם...

• הוסף לסימניות
בדיוק
על בריאות זה לא מוכיח, אבל לשרוד זה שורד יופי
יש תאריך אחרון לשיווק ויש לשימוש שהכוונה לשימוש...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול: טונה למריחה, אחרי פתיחה
כמה זמן יכולה להיות במקרר? (עטופה בשקית שלא תתייבש).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1505061:
קופצת על האשכול: טונה למריחה, אחרי פתיחה
כמה זמן יכולה להיות במקרר? (עטופה בשקית שלא תתייבש).

אני מעבירה לקופסא קטנה אטומה, נשמר מעולה עד בסביבות שבוע וחצי +-

• הוסף לסימניות
ניתן גם "לחתוך" למשולשים ולהקפיא בתוך שקית או צלחת ובכל בוקר להוציא "משולש" להפשיר ולמרוח.

• הוסף לסימניות
הרטבים מחזיקים במקרר בד"כ לפחות עד התאריך אחרון לשיווק, ואפילו יותר...
כמובן שזה לא מונע מלבדוק מידי פעם את מצבם

• הוסף לסימניות
יכול להחזיק אפילו שנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה