מידע שימושי כמה זמן באמת צריך בידוד לחולה מאומת?

• פותח הנושא well
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעיקרון צריך 10 ימים בידוד - לאחר קבלת תשובה חיובית, בתנאי ששתי הימים האחרונים הם ללא תסמינים.
אם יש לך תסמינים גם בימייים האחרונים, תאלץ להישאר עוגד בבידוד עד שיהיו לך שתי ימים ללא תסמינים, ואז תוכל לצאת מהבית.
התבלבלתי, צריך שהשלושה ימים האחרונים יהיו ללא תסמינים, ולא שתיים כפי שכתבתי קודם.
והסיבה היא שחוששים שמי שיש לו עדיין תסמינים, זה אומר שהגוף עדיין נלחם נגד הנגיף, וא"כ, הוא עלול עדיין להדביק.

• הוסף לסימניות
החוק
מקפיצה
משהו יודע מה החוק עכשיו?
אחרי כמה זמן?
תודה
החוק אומר 10 ימים וזה עדיין בתוקף והם רוצים לקצר כנראה ל5 ימים
עכשיו ללא קשר לחוק אני שאלתי באופן אישי פרופסור גדול שהוא מייעץ לקבינט המומחים שאלתי כמה באמת צריך בלי קשר לחוק אז הוא ענה לי ואמר לי לא לפרסם את שמו והוא טוען שלרוב אם נגמר התסמינים אז בין 24ל36 שעות הוא כבר לא מדבק ואם אין לו בכלל תסמינים אז לרוב הוא לא מדבק בכלל ואם עשה בדיקה ונגמר התסמינים אפשר לספור לכל היותר 5 והוא אמר שכל הימים שאומרים היום להיכנס לבידוד זה בגלל שהם לא יודעים 100 אחוז כמה בידיוק צריך ולכן הם מעדיפים לא לקחת סיכונים אבל בנתונים השטחיים זה מה שהוא אמר לי וגם אמר שהרבה פעמים מספיק 3 ימים והכל זה סתם רשת ביטחון
ולגבי תסמינים אז יש רק חום ו(כאבי שרירים בחלק מהפעמים אם הם חזקים) שזה מדבק שאר התסמינים אחרי יומיים כבר לא מדבקים
בהצלחה רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
לא השתנה
10 ימים מלאים מהבדיקה

מסתמן שבמהלך השבוע יורידו את זה ל5 ימים

• הוסף לסימניות
1641678344110.jpg

• הוסף לסימניות
לעצם השאלה של האשכול
יש צד שהולכים לקצר לפחות..
אני לא ממש מעודכן.

• הוסף לסימניות
׳הארץ׳: משרד הבריאות שוקל לקצר את משך הבידוד של נשאי קורונה והנחשפים אליהם ל-5 ימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה