מידע שימושי כמה זמן באמת צריך בידוד לחולה מאומת?

• פותח הנושא well
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל תשובה מהמבינים.
היום סופרים 10 ימים מהתשובה החיוביות גם אם הגיעו התסמינים קודם,
אם הבנתי נכון הסיבה היא כי אי אפשר להאמין לאנשים מתי התחילו להם התסמינים,
זאת אומרת שהאמת היא שמספיק 10 ימים מהתסמינים?
או אולי אפילו פחות?
הרי מתייחסים לחיובי כמדביק 4 ימים לפני התסמינים - אז אולי אפשר לספור 10 ימים מאז??
- מי יודע להחכמיני בנושא??

• הוסף לסימניות
בעיקרון צריך 10 ימים בידוד - לאחר קבלת תשובה חיובית, בתנאי ששתי הימים האחרונים הם ללא תסמינים.
אם יש לך תסמינים גם בימייים האחרונים, תאלץ להישאר עוגד בבידוד עד שיהיו לך שתי ימים ללא תסמינים, ואז תוכל לצאת מהבית.

• הוסף לסימניות
לי אמרו שזה מזמן קבלת התשובה (טוב, בנושא הזה של האם זה מהבדיקה או מקבלת התשובה, אני לא הוכחה, כי עשיתי בדיקה בשע"צ, וקיבלתי תשובה תוך 7 שעות - כך שאני לא יודע) מה שבטוח, כיום, עם כל העומס במעבדות, שיש זמנים שלוקח 5 ימים(!!!!) עד שמקבלים תשובה מיום הבדיקה, אז לכאורה זה מזמן הבדיקה ולא מזמן קבלת התשובה. רפואה שלימה!!!

• הוסף לסימניות
אין שום הגיון שזה יהיה מקבלת התוצאה ולא מהבדיקה.
אבל השאלה שלי היא במידה והיו תסמינים לפני הבדיקה, האם אפשר לספור 10 ימים מהתסמינים.
לפי החוק הבנתי שלא, השאלה היא לפי האמת האם יש סיכון הדבקה אחרי 10 ימים מהתסמינים?

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא!
ה10 ימים נספרים מרגע הבדיקה,
הרי יש הרבה שמחכים לתשובה 3 ימים,
אין שום הגיון שבגלל שחיכו הבידוד שלהם יתארך,
מנסיון גדול,לצערי

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא!
ה10 ימים נספרים מרגע הבדיקה,
הרי יש הרבה שמחכים לתשובה 3 ימים,
אין שום הגיון שבגלל שחיכו הבידוד שלהם יתארך,
מנסיון גדול,לצערי
מה שכתבי זה מבירור שקיבלתי תושבה בלאומית כתשובה לשאלה עבור חולה מאומת.

• הוסף לסימניות
היום אומרים לחכות 10 ימים מקבלת התשובות זה בגלל העומס המטורף והם אפילו לא בודקים מה מצב החולה ושולחים מכתב שחרור..
שולחים מכתב שחרור בדיוק עשרה ימים מיום לקיחת הדגימה. לא מיום קבלת התוצאה, אין לו משמעות.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תשובה מהמבינים.
היום סופרים 10 ימים מהתשובה החיוביות גם אם הגיעו התסמינים קודם,
אם הבנתי נכון הסיבה היא כי אי אפשר להאמין לאנשים מתי התחילו להם התסמינים,
זאת אומרת שהאמת היא שמספיק 10 ימים מהתסמינים?
או אולי אפילו פחות?
הרי מתייחסים לחיובי כמדביק 4 ימים לפני התסמינים - אז אולי אפשר לספור 10 ימים מאז??
- מי יודע להחכמיני בנושא??
ספירת הימים מבחינת משרד הבריאות לשחרור היא מיום הבדיקה (היום הקובע).
כמו שכתבתם בגלל החוסר אימון.

הבסיס לקביעת ה10 יום הוא המחקרים שהאדם ממשיך לדבק לרוב במשך 9 יממות מהופעת התסמינים (ועוד 48 שעות קודם).
כאשר יש תסמינים באמת מספיק ה9 יממות מהופעתם, ואם אין אז רק מזמן הידיעה על החיובי.

• הוסף לסימניות

הבסיס לקביעת ה10 יום הוא המחקרים שהאדם ממשיך לדבק לרוב במשך 9 יממות מהופעת התסמינים (ועוד 48 שעות קודם).
כאשר יש תסמינים באמת מספיק ה9 יממות מהופעתם, ואם אין אז רק מזמן הידיעה על החיובי.
תודה רבה.
זה חסום לי.
יש מקומות בעולם שיוצאים מהבידוד אחרי 9 ימים מהתסמינים?

• הוסף לסימניות
מההה?!
מה אני אשם שהגיעו יומיים אחרי לבדוק אותי???
למה זה לא הולך לפי היום שביקשתי הפניה מרופא עם תלונה על תסמינים כמו בכל מחלה???

• הוסף לסימניות
מההה?!
כי למרבה הצער היו אנשים ששיקרו שהתחילו להם התסמינים מוקדם יותר,
ובגללם כל הציבור משלם מחיר.

• הוסף לסימניות
מההה?!
אולי היית מהאחוזים שנבדקים למרות התסמינים והתוצאה הייתה יוצאת שלילית לפני יומים
ורק ביום שהגיעו יצא חיובי
אין דרך לדעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה