מידע שימושי כמה זמן בוילר אמור לדלוק להוציא מים חמים?

• הוסף לסימניות
אנחנו גרים בדירה עתיקה, אני צריכה להדליק את הבוילר 20-30 דקות בקיץ למקלחת אחת,
ושעה וחצי בחורף!!! מקלחת קצרה של 10 דק'
המתקלח הבא סובל ממים שנגמרים תוך 5 דקות במקרה הורוד:mad:
אני קוראת פה שהכל ענין של גוף חימום וכו,
יש לי זכות לדרוש מהמשכיר שיחליף?

• הוסף לסימניות
יש לכם זכות לבקש. לא לדרוש.
וייתכן גם ששווה על חשבונכם לעשות זאת היות וזה חוסך זמן וכסף.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי איפה הדוד עומד.
בדירות החדשות שמים את הדוד במרפסת שירות כי המים באים מהר יותר לברז וממילא יש יותר מים חמים.
בדירות ישנות הדוד עומד על הגג ולוקח זמן עד שהמים באים לברז.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי איפה הדוד עומד.
בדירות החדשות שמים את הדוד במרפסת שירות כי המים באים מהר יותר לברז וממילא יש יותר מים חמים.
בדירות ישנות הדוד עומד על הגג ולוקח זמן עד שהמים באים לברז.
לא רק שהמים מגיעים יותר מהר אלא גם שכל הצנרת פנימית...

אצלנו זה על הגג והצינור שמעלה מים עובר בחוץ... מה שאומר שמתחילים להיתקלח נכנסים מהצד השני מים קפואים ואז המים החמים נגמרים יותר מהר
כ"כ כשהדוד במרפסת שירות המים נשארים יותר זמן אחרי שכיבו את הדוד לעומת הדוד שבגג בקור

שמעתי שיש כאלו שמתקלחים בבוקר בחורף עם מים שחיממו לפני השינה.

• הוסף לסימניות
2 דברים שצריך לשים לב אליהם בעניין המקלחות והבוילר-
1. כדאי להתקלח ברצף כי מיד עם המקלחת הראשונה המים החמים יוצאים ובמקומם נכנסים מים קרים, וככל שמתעכבים בין מקלחת למקלחת המים מתקררים מהר יותר...
2. יש להשאיר את הבוילר דולק בזמן המקלחות מאותה סיבה שהמים הקרים שנכנסים יתחממו מהר ולא יקררו את השאר.....

• הוסף לסימניות
2 דברים שצריך לשים לב אליהם בעניין המקלחות והבוילר-
1. כדאי להתקלח ברצף כי מיד עם המקלחת הראשונה המים החמים יוצאים ובמקומם נכנסים מים קרים, וככל שמתעכבים בין מקלחת למקלחת המים מתקררים מהר יותר...
2. יש להשאיר את הבוילר דולק בזמן המקלחות מאותה סיבה שהמים הקרים שנכנסים יתחממו מהר ולא יקררו את השאר.....
אני עשיתי לעצמי הרגל של זהירות יתר, למרות שאני גרה בבנין חדש ומן הסתם ההארקה תקינה, לא מתקלחת עם בוילר דולק!!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לעצמי הרגל של זהירות יתר, למרות שאני גרה בבנין חדש ומן הסתם ההארקה תקינה, לא מתקלחת עם בוילר דולק!!
רצונכם- כבודכם,
רק קחו בחשבון שהמים מתקררים ככה מהר יותר, זה הכל.

• הוסף לסימניות
באמת לפני כמה שנים היה סיפור של כלה שבוע אחרי החתונה שהתחשמלה למוות מדבר כזה....
אבל! למה לא לבדוק אם הארקה תקינה?
ע"י לחיצה על ה"פחת" בארון חשמל....

• הוסף לסימניות
:eek: :eek: :eek:
לא חלמתי שיכולה להיות בעיה בכלל
זה לא אמור לקרות בבנין חדש!!
הסיפור היה שהארקה הייתה מחוברת לצינורות המים, מה שכבר לא עושים לפחות 20 שנה!

• הוסף לסימניות
באמת לפני כמה שנים היה סיפור של כלה שבוע אחרי החתונה שהתחשמלה למוות מדבר כזה....
אבל! למה לא לבדוק אם הארקה תקינה?
ע"י לחיצה על ה"פחת" בארון חשמל....
הכלה הזאת התחשמלה מהחימום של החדר שהיה לא תקין

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה לאיש מקצוע בתחום הדודים בירושלים?

אצלנו - אתמול על המוצאי דלק הדוד לשעה וחצי, הספיק לשתי מקלחות קצרצרות לילדים.
ובהאמשך דלק שוב שלושת רבעי שעה, ובקושי הספיק ל-2 מקלחות קצרות נוספות.
דוד בן 3 שנים בערך.

מכל התכתובות פה, אני מבינה שכדאי לבדוק את גוף החימום.
מה עוד כדאי לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה