כלי נגינה כמה זמן ביום ממומלץ להתאמן בקלרינט כדי להגיע לרמה מקצועית?

• הוסף לסימניות
אני התחלתי ללמוד לנגן על קלרינט לפני כמה חודשים [ויש לי רקע במוזיקה], וראיתי ושמעתי כל מיני המלצות שכדי להגיע לרמה מקצועית צריך להתאמן 4 שעות ביום, ומאידך שמעתי מחלק נגנים שהתאמנו שעה ביום.
אשמח לשמוע את דעתכם בעלי הניסיון.

• הוסף לסימניות
אני התחלתי ללמוד לנגן על קלרינט לפני כמה חודשים [ויש לי רקע במוזיקה], וראיתי ושמעתי כל מיני המלצות שכדי להגיע לרמה מקצועית צריך להתאמן 4 שעות ביום, ומאידך שמעתי מחלק נגנים שהתאמנו שעה ביום.
אשמח לשמוע את דעתכם בעלי הניסיון.
אם יש לך זמן וכח אז למה לא לנצל את זה?

• הוסף לסימניות
זה לא שיש לי זמן בלי הגבלה, אבל אם אני רוצה להגיע לרמה טובה [מעבר לרמה חובבנית] וזה מה שצריך אז אני ימצא את הזמן...

• הוסף לסימניות
זה לא שיש לי זמן בלי הגבלה, אבל אם אני רוצה להגיע לרמה טובה [מעבר לרמה חובבנית] וזה מה שצריך אז אני ימצא את הזמן...
צריך מינימום שעה ביום בהתחלה, בהמשך צריך יותר (גם בגלל שבדרך כלל יש חומרים יותר ארוכים לנגן).

ככל שתנגן יותר תתקדם יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה