מאוד תלוי איזה וידאואשמח לתשובה
סוג של קליפ בת מצווה עם כל האחיות והאחים (לא ממש בת מצווה אבל ברעיון)מאוד תלוי איזה וידאו
קליפ בת מצווה או מצגת אלולית סמינרית
תלוי בתוכנה, פרימיאר או אפטר,
תנסי למקד יותר וכך יוכלו להגיב לך לעניין
שתצלם ותסריט ותערוך?אם אני רוצה שהקליפ יהיה מוכן בטבת מתי אני אמורה להתחיל לחפש צלמת וידיאו וכו?
בת מצווה בבסיסו זה פרימיאר (תמיד אפשר להוסיף דברים מתוקים באפטר)סוג של קליפ בת מצווה עם כל האחיות והאחים (לא ממש בת מצווה אבל ברעיון)
לא יודעת איזה תוכנה אבל נראלי פרימייר
חודש לפני שרוצים שיהיה מוכן?מנסיון עדיף כמה שיותר זמן לפני אפילו חודש לפני
דד ליין לחוץ זה דבר שהרבה עוכות ודיאו נופלותת איתו
ואז גם העורכת וגם הלקוח סובלים מזה
אגב@דסולישה אני גם עורכת וידאיו אז אם תרצי..דברי איתי באישי
לא הלם מאמי אמרתי שבטבת אני רוצה שיהיה מוכןכן מה הההלם?
עדיף מוקדם מהדקה ה99
תאמיני לי אומרת לך את זה מנסיון של עורכת וידאיו
בסיידר אני התכוונתי יותר מוקדםאם זה כולל צילום אז כן....
כי הצילום לבד יכול לקחת שהוע
ואח"כ יהי לה 3 שבועת לערוך
היא תודה לך על זה...
@דסולישהתאמיני לי אומרת לך את זה מנסיון של עורכת וידאיו
אוקיי תודה צודקת@דסולישה
זה קורה המון!!
ובשטח- זהו תפקידי
לסייע לכל האלה שנתקעו עם רכזת פזיזה שנזכרה שעוד יומיים מחנה ואין מצגת
והילדה הזאת שחוגגים לה מחר והאמא לא אוהבת כמה הסרטות.
ומשפחה שרוצה שיר לסבתא כשאין בדיוק שיר מוכן..
מניסיון
כדאי לך לקחת את הזמן גם שלך וגם של העורכת
יש כזה הרבה דברים בדרך שלא חולמים עליהם
מקסימום המצגת תישן שבועיים בשקט,
מה יקרה?!
תנסי לחשוב טוב טובדסי למה ממנה השתכנעת וממני לא![]()
אני צריכה צלמת וידיאו...ואני לא כ"כ טובה בעריכה.היי
אבל דסולישה את צלמת לא?
אז למה את צריכה משהי שתצלם לך??
ואגב , אני גם עורכת אז אם את רוצה בשמחה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים