דיאטה כמה זמן ירקות מאודים מחזיקים במקרר?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין ירקות מאודים לכמה ימים
כדי להחליט כמה להכין עכשיו
חשוב לי לדעת כמה ימים ניתן להשאיר במקרר ירקות מאודים ושישארו טובים וטעימים...
הירקות: פלפלים, בצל, בטטה וקישוא
תודה!

• הוסף לסימניות
למה לא להקפיא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תקפיאי אותם חצי מוכנים.
ככה אפשר להוציא לאידוי קל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ירקות מאודים שבמילא מלאים בנוזלים- אין שום בעיה להקפיא.
אם יש בעיה- זה בירקות מוקפצים / אפויים, שיוצאים יותר "סמרטוטיים" לאחר הקפאה (גם אותם אני מקפיאה, שווה לי לוותר על הקרנציות במחיר של להכין כל פעם מחדש...)
במקרר- לדעתי - יחזיק 3-4 ימים בכיף (כמובן, אל תחממי את הכל כל פעם)

• הוסף לסימניות
במקרר- לדעתי - יחזיק 3-4 ימים בכיף (כמובן, אל תחממי את הכל כל פעם)
גם לדעתי.
לאחסן בכלי עם מכסה טוב, להניח בעומק המקרר, לא להשאיר מחוץ למקרר סתם אלא להוציא מה שרוצים ולהחזיר מיד.
להוציא רק עם כף נקיה ולא להחזיר למקרר מה שחומם / מה שיצא מהכלי.
לעצמי אפילו שבוע הייתי אוכלת ככה בכיף,
אבל בכללי 4 ימים זה יחזיק מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה