דרוש מידע כמה זמן יש להגיע למרחב מוגן במקרה של טילים מאיראן?

• הוסף לסימניות
וואלה, אתם מלחיצים
ממ"ד לא מספיק???

• הוסף לסימניות
מה עדיף ממד? או חניון תת קרקעי?

• הוסף לסימניות
מה בעצם אתם שואלים?
יש אזעקה נכנסים למרחב המוגן הכי מהר שאתם יכולים באופן בטוח.
1713033785660.png

שלחו פה את התמונה הזו, זה ערער האם יש הבדל בזמן לרדת למקלט ללכת לממד,
וכול' כי הרי זה איראן, לא חיזבאללה ולא חמאס.
ברור?
אז השאלה כאן, האם יש הבדל כמה זמן ללכת למרחב המוגן.
[ברור שהכי מהר..]

קבצים מצורפים

• 1713033738175.png
    1713033738175.png
    2.5 MB · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
מה בעצם אתם שואלים?
יש אזעקה נכנסים למרחב המוגן הכי מהר שאתם יכולים באופן בטוח.
בוודאי שמשנה
יש הרבה שבזמן התראה של דקה \ דקה וחצי אין להם זמן להגיע למקלט, ונשארים במדרגות
השאלה אם יש מספיק זמן כדי להגיע למקלט שהוא מוגן יותר אבל הדרך אליו למשל עוברת בחצר חשופה

• הוסף לסימניות
בוודאי שמשנה
השאלה אם יש מספיק זמן כדי להגיע למקלט שהוא מוגן יותר אבל הדרך אליו למשל עוברת בחצר חשופה
בארץ הקודש כל אדם יודע שצריך לדעת להתגונן
הערכה היא כ - 11 דקות זמן מינימלי
עכשיו עושים לבד ניסוי על יבש..
ברור שמקלט עדיף על חדר מדרגות
מי שעוד זוכרת את הטילים של סאדם חוסאן ברמת גן ואת ההרס שטילים אלה גרמו והם היו מיושנים הרבה יותר

• הוסף לסימניות
בוודאי שמשנה
בדיוק המקרה שלי.. לכן בהחלט משנה לי לדעת כמה זמן יש לי

• הוסף לסימניות
איך נדע שהטיל הוא מאיראן ויש 11 דקות, ולא מסוריה/ עיראק?

• הוסף לסימניות
אמר רבי יצחק: שנה שמלך המשיח נגלה בו, כל מלכי אומות העולם מתגרים זה בזה. מלך פרס מתגרה במלך ערבי, והולך מלך ערבי לארם ליטול עצה מהם.. וכל אומות העולם מתרעשים ומתבהלים ונופלים על פניהם ויאחוז אותם צירים כצירי יולדה. וישראל מתרעשים ומתבהלים, ואומרים: להיכן נבוא ונלך, להיכן נבוא ונלך? ואומר להם : בני, אל תתייראו, כל מה שעשיתי, לא עשיתי אלא בשבילכם. מפני מה אתם מתייראים? אל תיראו, הגיע זמן גאולתכם.

• הוסף לסימניות
איך נדע שהטיל הוא מאיראן ויש 11 דקות, ולא מסוריה/ עיראק?
דיברתי עם פיקוד העורף אומרים שלא משנה מאיפה הטיל מגיע
צריך להיות במרחב מוגן בתוך הזמן הרגיל (כמו מעזה)
לעניות דעתי כנראה רק מהרגע שמגיע לשם האזעקות מופעלות)
ואכן האפציה הטובה ביותר זה ממד

• הוסף לסימניות
האם במקרה כזה חובה להתפנות לממ"ד או מקלט ולא להסתפק במדרגות?
נראה לי שכן...
הטילים של חמאס זה צעצוע לעומת הטילים של חיזבאללה ואיראן... ה' ישמור!!
הדרך הכי טובה להתגונן זה להתפלל ולבטוח בקב"ה.
(y)

בשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
דובר פיקוד העורף צביקי טסלר :זמן כניסה לממד כפי שהורגלנו עד כה במרכז דקה וחצי וכו'

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות בדוחק להזדרז להגיע למקלט אבל הדרך חשופה או להשאר בחדר מדרגות בהספק ודאי מה הייתם עושים? (זמן די קצר וצריכים להוריד 3 קטנים איתנו)

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות בדוחק להזדרז להגיע למקלט אבל הדרך חשופה או להשאר בחדר מדרגות בהספק ודאי מה הייתם עושים? (זמן די קצר וצריכים להוריד 3 קטנים איתנו)
כמה קומות יש בבניין ובאיזו קומה את?
וכמה זמן יש לכם?

• הוסף לסימניות
יש לי ממד שהרסו לו את החלון והדלת
כאילו רק קירות ממד
והחדר הכי פנימי בבית זה המטבח אבל הוא מחובר לסלון עם חלונות עליונים ומרפסת
ויש חדר מדרגות
מה עדיף?

• הוסף לסימניות
דובר פיקוד העורף צביקי טסלר :זמן כניסה לממד כפי שהורגלנו עד כה במרכז דקה וחצי וכו'
חבל שזה עובד ככה....
חבל שלא נותנים לפחות חמש דקות לפני שזה מגיע...
ככה יש יותר זמן ללכת ובמתינות יותר ולא לקפוץ מהמיטה או מכל מקום אחר...
וגם שיהיה יותר זמן ויהיה אפשר להגיע למקלט/ חדר מדרגות וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

"מרחב מוגן", נו שוין.
ראיתי כבר מרחבים מוגנים מאלה.

מה מוגן בדפנות סוכה מטות לקרוס, שפוגשות רגליים מרושלות של אנשים — שני שלישים רדומים, ושליש בהתקף חרדה?

מדובר במקרה נדיר בו הזרת פוגשת ברהיט, ובניגוד למקובל במקרה מסוג זה, בעל הזרת לא מצליח ללהטט עם פה מעוות.
בכל זאת, קשה לזוז כשמודבקים לרצפה הלא שטופה מזה עידן ועידנים, עם ערימה של 22 דפנות סוכה על הגב.

ועד כמה יכול להיות המרחב מוגן, כאשר גברת מרקוביץ פוגשת עדת מקקים שעדיין לא יודעים איך להתמודד עם הפלישה האנושית לתחומי מחייתם?
היא מסירה את כפכפה כדי לרמוס את הגושים השחורים התנודתיים, ותוך כדי השתוללותה מסטירה לי עם כפכף מגואל בדם ג'וקים שלא טעמו טעם K300

יש לי שכן שכבר ארבעה ימים ב"מרחב המוגן", מלופף בחוטי החשמל של הרדיאטור שבורנשטיין קיבלו בירושה, ושל הפטיפון של טננבאום.
אנחנו מנסים מאז לשחרר אותו — אך לשווא. אפילו אחי מנחם, שתמיד פורם לי את האוזניות שמסתבכות בכיסי, הרים ידיו בייאוש.

"פעם הבאה, אולי לא כדאי לרוץ בהיסטריה בתוך אזור מרובה בחוטים", אמר אחי לאסיר הבליסטי הראשון בהיסטוריה, תוך שהוא מפגין אמפתיה יוצאת מגדר הרגיל.
"אל דאגה, מנחם", הרגיע אותו אח אחר שלי, גם הוא מלא טקט כרימון, "בכל מקרה לא נראה שיצליח לרוץ בזמן הקרוב"

ואני סוקר במבט נוגה את האיש שמתחת לדפנות, ואת השכן הכבול.
מלטף קלות את לחיי המרוחות ברסק מקקים, ונשבע שבאזעקה הבאה — אני רץ להתחבק עם טיל בליסטי, ולא חוזר למרחב מוגן שכזה.
במלחמה האחרונה מול איראן היו כמויות אדירות של חסדי ה' מכל הכיוונים, אשמח למי שיוכל להוסיף חסדי ה'.
כמובן שכל הדברים הם רק הגלויים כרגע, יש הרבה חסדי ה' שאנו לא יודעים וגם לא נדע לעולם.
מי שמוסיף מידע שלא ידוע לציבור - אשמח אם יוסיף מקור.
אין הכוונה דווקא לניסים בסגנון קריעת ים סוף, אלא גם ובעיקר בסגנון מגילת אסתר. ששם הכל נעשה כביכול בידי בני אדם אבל הכל היה מתוזמן נפלא מאת ה'

אתחיל כמה נקודות:-
לפני 16 שנה התחילו בארה"ב להכין פצצה מיוחדת עבור מתקני הגרעין בפורדו (
https://hm-news.co.il/news-flash/565537/)
-לפני 4 שנים התחילה מלחמת רוסיה אוקראינה מה שגרם לפוטין להיות עסוק ולא להתערב לטובת איראן ידידתו למרות בקשותיהם ולמרות עזרתם הרבה לרוסיה. (האריך בזה הרב ברוך רוזנבלום)
- לפני 3 שנים התחילה הרפורמה המשפטית שגרמה להפגנות שמאל ולמה שנראה כקרע בעם, שגרם לחמאס להחליט שהזמן מתאים לצאת למתקפה פתאומית על ישראל, מה שגרם לתובנה כללית בהנהגה בישראל שצריך להשמיד אויבים גם אם הם נראים שקטים כמו איראן.
- לפני 3 שנים מונה לשר לביטחון פנים אדם שהערבים מפחדים ממנו והמשטרה שלו, וכך לא קרה מה שקרה כאן ב"שומר החומות" בלוד עכו חיפה יפו וכו' (רק להזכיר אז הפרעות היו בגלל שני טילים מעזה... וכעת כותשים את עזה לבנון ואיראן והערבים בארץ יחסית מפחדים להרים ראש.. חסד ה'!)
-לפני שנה הנשיא טראמפ הנשיא הכי אוהד לישראל נבחר, וגם ידיד טוב של רה"מ שהיתלו יחד באיראן.
- - בשנה האחרונה חוסלו החמאס והחיזבאללה שאיימו על ישראל שכאשר תתקוף את איראן יפגעו בישראל קרוב למאתיים אלף טילים.
מחוסר זמן עצרתי לפני תחילת המלחמה.

אז מה קרה במכת הפתיחה?
ושלא נפגעו מטוסים שלנו באיראן.
וניסי הטילים

מחכה לתוספות,
המטרה היא שבסוף יצא עמוד מסודר לספר חסדי ה' .
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה