דרוש מידע כמה זמן לוקח לאיביי להגיע?

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח למשלוח מאיביי להגיע?

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח למשלוח מאיביי להגיע?
אף פעם לא הזמנתי מאייבי (אני מזמינה מעלי אקספרס)
רציתי לדעת קצת פרטים מה ההבדלים בין עלי לאייבי או שזה אותו רעיון...
בקיצור פירוט קצת ;)
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מזמינה מעלי אקספרס

אז אולי תוכלי להחכים אותי כמה זמן לוקח מעלי אקספרס להגיע?

הזמנו סט שמלות יקרות ברביעי שעבר (שבוע וחצי), ועוד לא קיבלנו הודעה שהחבילה נשלחה.:(
זה נורמלי?

• הוסף לסימניות

הזמנו סט שמלות יקרות ברביעי שעבר (שבוע וחצי), ועוד לא קיבלנו הודעה שהחבילה נשלחה.:(
זה נורמלי?
א. זה תלוי במוצר עצמו, לדוג' אלקטרוניקה מגיע מאוד מהר (שבוע וחצי-שבועיים)
ב. דברו עם המוכר, יכול להיות שהוא שכח לעדכן

• הוסף לסימניות

זה נורמלי?
זה נורמלי לא תמיד זה מגיע מהר כל כך
זה תלוי לאחרונה הזמנתי הרבה דברים שהגיעו תוך שבוע עד שבוע וחצי

• הוסף לסימניות
כתבנו למוכר לפני יומיים, בינתיים אין תגובה.
ואני לא יודעת אם אפשר לומר ששכח, כי הזמנו כמה אחיות מחשבונות שונים לכתובות שונות וכו'

זה נורמלי לא תמיד זה מגיע מהר כל כך

אני מבינה שההגעה יכולה להתעכב, אבל תהיתי האם גם השליחה אמורה להתעכב.

• הוסף לסימניות
מישהוא יכול לענות לי תוך כמה זמן מגיעה משלוח מאיביי?
דחוף!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אצל
מישהוא יכול לענות לי תוך כמה זמן מגיעה משלוח מאיביי?
דחוף!!!!!!!!!!!!!
אצלנו נצח. ואנחנו מזמינים משם לפעמים.
הזמנו שעון לפני 3 חודשים. עוד לא קיבלנו:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה