דרוש מידע כמה זמן לוקח לדרכון ביומטרי להגיע?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה זמני עומס עכשיו,
השאלה אם יש פה מישהו שעשה בחודש האחרון דרכון? כמה זמן לקח לזה להגיע?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבקש מהם שזה יהיה תוך 5 ימים/שבוע?
אולי שאני אאסוף את זה מהסניף או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
כשעושים את הדרכון מאוד כדאי לבקש מס מעקב, כי לפעמים זה נתקע בדואר, וחבל סתם לחכות
בעלי עשה לפני חודש וחצי ואחרי 10 ימים - שבועיים ראינו לפי המס' מעקב שזה כבר נמצא בדואר "כי לא היינו בבית, והודעה נמסרה" דוקא כן היינו בבית ולא קיבלנו שום פתק. בעלי הלך לדואר עם המס' מעקב וקיבל את הדרכון

• הוסף לסימניות
יש מישהו שעשה בירושלים?

• הוסף לסימניות
בסניף בית שמש, שבועיים
בזמן יחסית מאד רגוע (נובמבר)

• הוסף לסימניות
יכול לקחת שבוע ויכול לקחת חודש...
טוב באמת לבקש מספר מעקב, פעם היה מספר קבוע והיום נראה לי שזה כבר בוטל...

• הוסף לסימניות
כל הדרכונים הביומטריים יוצאים מהסניף המרכזי בירושלים (שטנר),
אפשר להתקשר לדואר ולבקש שישאירו אותו שם ולבוא לקחת.
זה מה שאנחנו עשינו, והגיע לשם תוך פחות משבוע.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
עשיתי היום דרכון בהר חומה
אין לי מספר מעקב (שכחתי:()
יש איך לברר אותו ולהתקשר לדואר לבקש את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה