www.prog.co.il
הרבה יותר יקר ותקף רק לשנתייםגם בזמן האחרון?
שמעתי שלקח כמה חודשים.
למה לא עושים כולם דרכון זמני?
לי לקח 7 שבועות והיה בפנים את פסחאני עושה דרכון לאחד הילדים, כמה זמן לוקח לדרכון להגיע?
אני זקוקה לו בשביל המשך תהליך של אזרחות.
דרכון זמני - 195 ש"ח לשנתייםכמה עולה דרכון זמני?
אני עושה דרכון לתינוק שמתאים רק ל5 שנים.
אני גם מכיר מישהו שלקח חודשיים וחצי עד שהגיע.(הוא באמת הצטער על זה שהוא לה הזמין דרכון זמני.)גם בזמן האחרון?
שמעתי שלקח כמה חודשים.
למה לא עושים כולם דרכון זמני?
לילד זה אולי הפער הזהאז הנושא הוא 40 שקל וחידוש אחרי שנתיים?
לא שווה את כל הכאב ראש של דרכון רגיל?
יש משהו שפספסתי?
לקטין אכן לא משמעותי, בתקווה שעוד שנתיים לא יהיה עדיין עומסיםאז הנושא הוא 40 שקל וחידוש אחרי שנתיים?
לא שווה את כל הכאב ראש של דרכון רגיל?
יש משהו שפספסתי?
אני עשיתי זמני בלשכה לפני חודשיים ותקף לי לשנהאני גם מכיר מישהו שלקח חודשיים וחצי עד שהגיע.(הוא באמת הצטער על זה שהוא לה הזמין דרכון זמני.)
במידה ותעשו דרכון זמני תעדכנו איך זה עובד ובאמת לכמה זמן זה תקף.
כןהלשכה לדרכונים זמניים זה רק בבני ברק?
הרבה יותר יקר ותקף רק לשנתיים
פורסם בחדשותשמעתי שיש משהו חדש שמוצאים דרכון זמני שתקף רק לשנה
וכשמחדשים אותו לאחר שנה מקבלים החזר על הכסף שהוציאו על דרכון זמני.
מישהו יודע על זה משהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים