קורונה כמה זמן לוקח לתוצאות בדיקת קורונה לחזור?

• הוסף לסימניות
אצלנו 3 בני משפחה עשו ביום חמישי בבוקר בדיקה. ביום שישי ממש לפני שבת חזרו שתיים שליליות ורק במוצ"ש חזרה התוצאה האחרונה שהייתה חיובית.
התעכבות בלהודיע זה בהודעה טלפונית. באתר זה מעודכן ברגע שהבדיקה פוענחה.

אני שמעתי על הרבה משפחות שהיה הפוך אחת עשתה ביום ראשון ורק בערב שבת הודיעו לה שזה שלילי אחרי שבוע שהיא הפכה את העולם

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על הרבה משפחות שהיה הפוך אחת עשתה ביום ראשון ורק בערב שבת הודיעו לה שזה שלילי אחרי שבוע שהיא הפכה את העולם
באתי לומר שזה לא נכון שהתוצאה מתעכבת זה מראה שהיא שלילית.
זה הכל.

• הוסף לסימניות
תלוי.
אם דרך מד"א אין לקופ"ח דרך לברר לאיזה מעבדה נשלח ולכן יכול להתעכב עד 72 שעות ואף יותר.
אם דרך הקופ"ח בד"כ תוך 36 שעות אם כי לפעמים יש חריג לכאן או לכאן (אני נבדקתי בראשון בערב ותוך מס' שעות קיבלתי תשובה!)
משתנה.
אם תוכלי לבדוק עבורי אשמח מאוד מאוד!!!
מדובר בגיסי שהוא בלחץ מטורף..וממש ישמח

• הוסף לסימניות
אם התוצאה הגיעה ממש באיחור (מאוחדת - אחרי 36 שעות) תוצאה שלילית ומי שעשה יחד איתי קיבל תשובה פחות מ-12 שעות. זה אומר שזה היה גבולי?

• הוסף לסימניות
משפחה נבדקה ע"י מדא במוצאי החג.
היום יום שלישי ואין תשובות!

זה נורמלי? אולי נאבדו הבדיקות?

• הוסף לסימניות
הבת שלי נבדקה אתמול אחרי הצהריים על ידי דוגם מדא שהגיע אלינו הביתה.
להפתעתי הרבה היום ב11 בבוקר בערך כבר היתה תשובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה