כללי כמה זמן לקח לכם למצוא בדף הבית המצורף...

• הוסף לסימניות
את כפתורי ה"משתמש חדש" ו"משתמש רשום"?
אם אפשר למדוד בשניות זה יעזור.
תודה רבה!

בהזדמנות זו, סליחה מכל מי שלא הספקתי לענות לו במייל בתקופה האחרונה.
השילוב בין מעבר דירה + חופש חנוכה + עומס בעבודה היה קטלני.
קחו בחשבון שאני כבר לא זוכרת למי לא עניתי, אתם מוזמנים לשלוח שוב ואשתדל לענות.

קבצים מצורפים

• TravelIndex4 copy.jpg
    KB 992.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
שניה אחת.
אבל יתכן שהאמדן שלי לא נכון משום שדפדפתי מלמעלה ללמטה ותוך כדי הדפדוף תפסתי את זה. נראה לי שאם הייתי פותחת את האתר ודף הבית כולו היה מופיע לפני בלי עדיפות לחלק העליון שלו, זה היה לוקח יותר זמן.
מקוה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;916109:
שניה אחת.
אבל יתכן שהאמדן שלי לא נכון משום שדפדפתי מלמעלה ללמטה ותוך כדי הדפדוף תפסתי את זה. נראה לי שאם הייתי פותחת את האתר ודף הבית כולו היה מופיע לפני בלי עדיפות לחלק העליון שלו, זה היה לוקח יותר זמן.
מקוה שהובנתי.

הובנת.
אבל היה לי ברור שאנשים יבינו שהכוונה לפתוח את הקובץ בדפדפן בגודל אמיתי.
אגב, בכל מקרה החלק העליון היה מופיע למעלה בדפדפן, ובשביל החלקים התחתונים היית צריכה לגלול.

• הוסף לסימניות
לקח לי פחות משניה, כי באופן טבעי בדקתי מיד שם...

• הוסף לסימניות
בהתחלה בהיתי במרכז
לאמ"כ שוטטו עיניי לכיוון צד ימין ואז למעלה..
זה מה שקרה, אינני יודע כמה זמן בדיוק זה לקח

• הוסף לסימניות
העינים שלי ידעו מיד ללכת לצד ימין למעלה, המקום הכי טבעי, לא?

• הוסף לסימניות
0 שניות

• הוסף לסימניות
שניה וחצי. כי ידעתי את מה לחפש, ותארתי לעצמי גם היכן בערך זה נמצא.

• הוסף לסימניות
כמדומני שעדיף לשנות את הקו העליון בצורה אופקית, כדי שהמשתמש רשום וכליי יהיה בצד שמאל

• הוסף לסימניות
עוד לפני שהספקתי להגדיל "צדו עיני" את החלק שבו זה נמצא כנראה בגלל צורתו השונה מעט ומיד הבנתי שזה שם.... כך שלדעתי זה ממש בולט.
ישוב טוב והצלחה בכל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;916107:
את כפתורי ה"משתמש חדש" ו"משתמש רשום"?
אם אפשר למדוד בשניות זה יעזור.
תודה רבה!

בהזדמנות זו, סליחה מכל מי שלא הספקתי לענות לו במייל בתקופה האחרונה.
השילוב בין מעבר דירה + חופש חנוכה + עומס בעבודה היה קטלני.
קחו בחשבון שאני כבר לא זוכרת למי לא עניתי, אתם מוזמנים לשלוח שוב ואשתדל לענות.
לי לקח שנייה אחת.
אתר נקי ויפה! אהבתי!

[נ.ב. הארה קטנה, בתמונות למטה- כדאי שההשתקפות של האוטו לא תיחתך, זה קצת מוריד... אולי תשאירי רק את חלקו הכהה...-
בסך הכל- מדהים!]

הרבה ברכה והצלחה!

• הוסף לסימניות
המיקום של הלוגין אידיאלי.
ובכלל, העיצוב יפה וברור והממשק נראה נוח וידידותי מאוד.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
מיד.
קורא עברית תמיד יתחיל מימין למעלה, לא?

• הוסף לסימניות
כולם יודעים שהאפשרות הזאת נמצאת למעלה. תמיד. למה החשש?

העיצב מקסים.

• הוסף לסימניות
מצאתי מייד. אבל אולי בגלל שידעתי מה לחפש.

העין מתמקדת בעיקר בתפריט הראשי ואחר כך בתוכן שמתחתיו, ונוטה להתעלם מפס הפרסומות בצד ימין (עוורון הבאנרים). רק בשלב יותר מאוחר מבחינים בלוגין.

כדאי לבדוק אפשרות של העברת הלוגין לצד שמאל (שם הוא יבלוט יותר לדעתי), והתפריט הראשי יתחיל מימין, מעל פס הפרסומות.

יתכן שאני טועה, ואין כאן שום בעיה (להזכירך- מצאתי מייד את הלוגין), אבל שווה לשקול החלפת מיקומים.

עיצוב מושקע ויפה!

• הוסף לסימניות
למה משתמש חדש באפור???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;916147:
לי לקח שנייה אחת.
אתר נקי ויפה! אהבתי!

[נ.ב. הארה קטנה, בתמונות למטה- כדאי שההשתקפות של האוטו לא תיחתך, זה קצת מוריד... אולי תשאירי רק את חלקו הכהה...-
בסך הכל- מדהים!]

הרבה ברכה והצלחה!

תודה.

תמונות המתנות הן רק להמחשה.
בעתיד ייכנסו שם תמונות של מוצרים ממשיים שאותן יספקו חברות ממשיות.
והן יהיו הרבה פחות יפות מאלו, מן הסתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה