דרוש מידע כמה זמן צריך להיות בבידוד?

• הוסף לסימניות
בידוד -
אמרה לי היום הנציגה במוקד קול הבריאות ששני בדיקות קורונה שלילי תוך שמונה ימים מיום המגע האחרון עם החולה יקצרו
את הבידוד לבמקום 14 יום,
בכל האתרים אני רואה אחרת- 10 ימים לשני שלילי
מה באמת? האם זה השתנה ל8 ימים והאתרים לא מעודכנים או שהצדק עם הנציגה ?

• הוסף לסימניות
בידוד -
אמרה לי היום הנציגה במוקד קול הבריאות ששני בדיקות קורונה שלילי תוך שמונה ימים מיום המגע האחרון עם החולה יקצרו
את הבידוד לבמקום 14 יום,
אני חושבת שאת הבדיקה השניה עושים אחרי היום השמיני בשביל לצאת ביום העשירי מהבידוד
ז"א בדיקה ראשונה נגיד ביום הרביעי ובדיקה שניה ביום השמיני ובמידה ושתיהם שליליות ביום ה10 אפשר לצאת.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת הבדיקה השניה עושים אחרי היום השמיני בשביל לצאת ביום העשירי מהבידוד
תודה,
זה גם מה שחשבתי שיצר איזה בלבול אבל הייתי רוצה לדעת ולאמת גם כאן בצורה וודאית -סופית.

• הוסף לסימניות
תודה,
זה גם מה שחשבתי שיצר איזה בלבול אבל הייתי רוצה לדעת ולאמת גם כאן בצורה וודאית -סופית.
מקובל לומר יום תשיעי.

בכל אופן אתר האינטרנט של משרד הבריאות יודע יותר מהטלפניות שמקבלות משכורת בשביל לקרוא עבורנו את ההוראות מהאתר...

• הוסף לסימניות
בידוד -
את הבידוד לבמקום 14 יום,
אתמול אמרו לנו ביום הראשון וביום התשיעי, בשביל לקצר ל10 ימים

• הוסף לסימניות
זה יוצא 8 ימים, כי סופרים את יום החשיפה\יום האימות ויוצאים כבר ביום העשירי.
אז זה סהכ 8 ימים באמצע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה