~כמה חיכיתי לרגע הזה~

• הוסף לסימניות
סופסוף!

אי"ה, אני פותחת את הסטודיו הקבוע שלי בטלזסטון, במקום הזמני שהיה לי בירושלים.
עד עכשיו, בידיעה שזה זמני, פחות היה חשוב לי איך ייראה הסטודיו. הוא גם היה בתוך הבית ולא היתה לי אפשרות לעיצוב וכו'.
עכשיו - אני כן רוצה שהוא יהיה יפה ומגרה, וכל האביזרים יהיו מסודרים במקום משלהם, אבל בכל אופן לא בהשקעה גדולה מדי.
יש למישהי רעיון? אולי תמונה של סטודיו מעוצב נעים לעין שאוכל לקחת ממנה רעיונות וטיפים?
אם יש לכן איך לעזור לי, אשמח מאוד עם כל תגובה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
חסר מידע.
גודל הסטודיו.צורת המבנה. מיקום העמדה של רקעים ותאורה
אביזרים שאמורים להיות בו.
איזה שטח מתוך החלל את צריכה שישאר רייק מחפצים בזמן הצילום.
ממליץ לך לפנות עם המידע הנ"ל לפורום אדריכלים ועיצוב פנים כאן בפרוג.

ובהצלחה בסטודיו החדש

• הוסף לסימניות
תודה, אני עדיין בודקת את האופציות, לכן אין לי עדיין את כל הנתונים...

תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
היי חנה
אין לי הרבה מה לייעץ לך
בכל אופן, המון המון הצלחה.
שמחה בשבילך.

• הוסף לסימניות
מזל טוב :)
אולי זה יעזור -

• הוסף לסימניות
אין מישהי שיש לה תמונה של הסטודיו שלה,
או שזה חסוי?
אולי סטודיו אחר?
אם לא, אני אסתדר, אבל זה עשוי מאוד לעזור לי. תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי תמונות שפעם מצאתי באתר "פינטרס"
תכתבי לי תמייל שלך אז אני אשלח לך

• הוסף לסימניות
דסי, גמני אשמח לראות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DasiB;n4874286:
יש לי תמונות שפעם מצאתי באתר "פינטרס"
תכתבי לי תמייל שלך אז אני אשלח לך

תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מחכה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה