הוצאת לי את המילים מהמקלדתנכתב ע"י אליש;1052596:מרגישה בבית!!
נכתב ע"י חלומי;1052611:רק אני לא מבינה איזה עיצוב חדש?
בימים האחרונים כשניסיתי להיכנס לא יכולתי היה כתוב לי הודעת שגיאה[/QUO,
תאמיני לי שלא הפסדת כלום!
אנחנו עמך! טוב לנו הכי פשוט ומוכר.
נכתב ע"י *לאה;1053617:אני מאוד מעריכה את הנהלת פרוג ואת כל השותפים לעשיה, על המאמצים וההשקעה המרובה בשדרוג האתר למשהו יותר חדשני, מקצועי, עם מבט קדימה אבל...
יגידו מה שיגידו, שאני Old fashion, מקובעת, חסרת סבלנות לראות את התוצאה הסופית, חסרת יכולת הסתגלות לפלטפורמה שונה ומתקדמת...
הכל נכון, מה לעשות אני מרגישה מאוד נוח וטוב עם הירוק הירוק הזה,
הוא זמין, ידידותי ומצויין כמו שהוא עכשיו, ומשהו טוב לא מחליפים...![]()
עם הבדל אחד קטן, אופיס זו תוכנה, פרוג זה בית...נכתב ע"י HUBHCBH;1053660:או בקיצור, כמו שכבר כתבו, גם לאופיס 2007 היה קשה לעבור, אבל היום אף אחר לא חוזר ל 2003.
נכתב ע"י HUBHCBH;1053660:או בקיצור, כמו שכבר כתבו, גם לאופיס 2007 היה קשה לעבור, אבל היום אף אחר לא חוזר ל 2003.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים