כמה טוב לשוב הביתה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליש;1052596:
מרגישה בבית!!
הוצאת לי את המילים מהמקלדת
בעיצוב החדש איבדתי את הידיים והרגליים
גם אני שמחתי למצוא היום את פרוג המוכר והאהוב

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
כבר חשבתי שאתגעגע לנצח...
תשאירו את זה, בבקשה!!!!!!

• הוסף לסימניות
רק אני לא מבינה איזה עיצוב חדש?
בימים האחרונים כשניסיתי להיכנס לא יכולתי היה כתוב לי הודעת שגיאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1052611:
רק אני לא מבינה איזה עיצוב חדש?
בימים האחרונים כשניסיתי להיכנס לא יכולתי היה כתוב לי הודעת שגיאה[/QUO,
תאמיני לי שלא הפסדת כלום!
אנחנו עמך! טוב לנו הכי פשוט ומוכר.

• הוסף לסימניות
זה היה מעצבן!
נס שיש את הישן והטוב.....

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את העצוב החדש, אבל אנשים השקיעו בזה, ואני מאמין המון!!
אז לא יפה להתנסח "זה היה מעצבן!
נס שיש את הישן והטוב....."
או
"תאמיני לי שלא הפסדת כלום!"
אחרי הכל אנשים עבדו בשבילנו!!

• הוסף לסימניות
פשוט התרגלנו....
ונתרגל הלאה!

הצלחות בבניה של האתר החדש,
תשתדלו שהממשק יהיה ידידותי ונח לפחות כמו עכשיו....

• הוסף לסימניות
אני מאוד מעריכה את הנהלת פרוג ואת כל השותפים לעשיה, על המאמצים וההשקעה המרובה בשדרוג האתר למשהו יותר חדשני, מקצועי, עם מבט קדימה אבל...
יגידו מה שיגידו, שאני Old fashion, מקובעת, חסרת סבלנות לראות את התוצאה הסופית, חסרת יכולת הסתגלות לפלטפורמה שונה ומתקדמת...
הכל נכון, מה לעשות אני מרגישה מאוד נוח וטוב עם הירוק הירוק הזה,
הוא זמין, ידידותי ומצויין כמו שהוא עכשיו, ומשהו טוב לא מחליפים...:)

• הוסף לסימניות
אני מסוקרנת לראות את החידוש כבר
אני מאלו שלא זכו להיכנס לאתר בימים האחרונים
טוב כנראה שאין לי פרוטקציה:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1053617:
אני מאוד מעריכה את הנהלת פרוג ואת כל השותפים לעשיה, על המאמצים וההשקעה המרובה בשדרוג האתר למשהו יותר חדשני, מקצועי, עם מבט קדימה אבל...
יגידו מה שיגידו, שאני Old fashion, מקובעת, חסרת סבלנות לראות את התוצאה הסופית, חסרת יכולת הסתגלות לפלטפורמה שונה ומתקדמת...
הכל נכון, מה לעשות אני מרגישה מאוד נוח וטוב עם הירוק הירוק הזה,
הוא זמין, ידידותי ומצויין כמו שהוא עכשיו, ומשהו טוב לא מחליפים...:)

או בקיצור, כמו שכבר כתבו, גם לאופיס 2007 היה קשה לעבור, אבל היום אף אחר לא חוזר ל 2003.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1053660:
או בקיצור, כמו שכבר כתבו, גם לאופיס 2007 היה קשה לעבור, אבל היום אף אחר לא חוזר ל 2003.
עם הבדל אחד קטן, אופיס זו תוכנה, פרוג זה בית...:)

• הוסף לסימניות
שמענו גם על אנשים ששפצו את הבית, היו דברים כאלה מעולם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1053660:

נשמע שרק אני לא מסתדרת עם האופיס החדש.

• הוסף לסימניות
הי, אני לא חושבת שיש מקום לתגובות נוסח "לא יפה, אנשים השקיעו..."
אחרי הכל, אתר של פורומים- הוא האתר של העם. ;)
והיו צריכים לעשות סקר עם סקיצה של איך יראה האתר החדש לפני שעשו את כל העבודה והמאמץ.
אני חושבת שעדיין אפשר לעשות סקר. כזה שממש יראה את האחוזים.
כי בפרוג הישן המוכר והטוב היה משהו ייחודי לפורום חרדי, ו"היימיש". לא קר, מיקצועי, וטכנולוגי... :rolleyes:
זו דעתי הצנועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה