כמה טוב שנפגשנו:)

• הוסף לסימניות
4.jpg
3.JPG
1.JPG
2.JPG
צפה בקובץ המצורף 305954 צפה בקובץ המצורף 305956 צפה בקובץ המצורף 305957 צפה בקובץ המצורף 305958
ועוד כמה מהסט...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הלוקיישן, ומהתמונות הכי את האחרונה :)

בתמונה הראשונה חסר לי קצת ספייס. הייתי מנסה לטשטש את השכפול של השיח שברקע.

• הוסף לסימניות
התמנה האחרונה!
ליגה אחרת!
עןמק שדה יותר רדוד, היה מקפיץ!

תודה רותי כייף לשמוע
לגבי עומק שדה
הצמצם שלי היה על 2.5 [פחות מזה כבר לא היתה מתקבלת חדות על שתיהם....]

תודה שרי, גמאני :)
אני יסדר את זה

• הוסף לסימניות
חח איך הוא מתענג על הנשיקה:p

מתוק מאאד

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות
לילדים מתוקים!!

האחרונה מיוחדת!!

• הוסף לסימניות
ילדים מתוקים!
התפיסה בשניה ממש אהבתי
נהדר.

• הוסף לסימניות
אחחח
תפיסות מקסימות לילדים יפיפיים...
השניה ואוו

• הוסף לסימניות
לוקיישן קסום.. התמונהצ האחרונה מיוחדת.
את התמונה הראשונה עם עיבוד מיוחד אפשר להעיף אותה לטעמי

• הוסף לסימניות
תודה לכולן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה