עוגות/עוגיות כמה טרטלים להכין לבר של ארוסים

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני להכין לבר של ארוסים טרטלים ורוצים לשים גם אצל הגברים
כמה אני צריכה להכין?

• הוסף לסימניות
80
אבל זו שאלה שקשה לענות עליה כי אין נו מושג מה גודל הבר, מה עוד מכינים לו, צפי כמות המגיעים כו'

• הוסף לסימניות
80 זה הרבהה! לא?
עושים מגש אחד של 40 טארטלים- לדעתי..
היא רוצה לבר גם בגברים וגם בנשים
לי זה לא נשמע הרבה. מניסיון שלי בתחום
להכין 40 סה"כ ורק 20 בכל צד נשמע לי מעט.

אבל כתבתי בפירוש שקשה לתת תשובה כי חסרי פרטים.
בכולופן לשים 20 בכל צד נראה לי ממש מעט..

• הוסף לסימניות
אני גם חשבתי להכין 40
זה מקובל בכלל לשים אצל הגברים?
כתבת שרוצים לשים גם בצד של הגברים
לפי זה כתבתי ש 40 סה"כ לדעתי לא מספיק
אבל, שוב, את צריכה לברר מה עוד יהיה בבר, והאם באמת היה בר בגברים, ומה הגודל שלו וכמות מוזמנים וכו'.

לרוב אין בר בגברים אבל מניחים עוגות על השולחנות. אז אם זה כך את צריכה לדעת אם הם רוצים טארטלטים גם לשולחנות או שאם אין בר אז לא צריך לגברים

כל אלו הם נתונים שחשוב לדעת על מנת להחליט כמה להכין

לנשים בלבד 40 מספיק לגמרי

• הוסף לסימניות
ויש מתכון?תמונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה