ממשיכים להתכונן לחלאקה שלנו :D קבלו טעימה מתוך צילומים חוויתים במיוחד!
מ מירי שילוני משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 26/12/18 הוסף לסימניות #1 ממשיכים להתכונן לחלאקה שלנו קבלו טעימה מתוך צילומים חוויתים במיוחד!
א אודליה בצלאל משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים 26/12/18 הוסף לסימניות #2 איך אני אוהבת צילומים בשלכת.. אהבתיייי
L leah segal משתמש מקצוען צילום מקצועי 26/12/18 הוסף לסימניות #3 מהמם אני אוהבת תצבעים העמדות מושלמות!!
י יהודית שניאור משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 26/12/18 הוסף לסימניות #4 אהבתי את הצבעים! השלישית מתוקה! הייתי מכהה פחות את הרקע בתמונות של השלישית והרביעית...
ר רחלי שטינברגר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי • 27/12/18 הוסף לסימניות #6 תמונות מושלמות,הצבעים יפיפים!! והדוגמנים - אין עליהם!!! מושלם!!!
ר רוחי קליין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 27/12/18 הוסף לסימניות #7 מירי צבעים יפהפיים והילדים מתוקים בל''ה לייק על התפיסה של שלושתם יחד!
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 27/12/18 הוסף לסימניות #8 אהבתי, איזה מתוקים!
מרים שוורץ מאירה רגעים שמחים מנוי פרימיום צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 27/12/18 הוסף לסימניות #9 הילדים שלך מתוקים אחד אחד! בלי עין הרע! אוהבת את הסט, אמא משקיענית במיוחד
מ מירי שילוני משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 27/12/18 הוסף לסימניות #10 תודה לכן! זה באמת סיפוק בשבילי להצליח לתפוס אותם ככה
ר רותי טובי צלמת אופנה ילדים ומשפחה מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 27/12/18 הוסף לסימניות #11 תמונות מקסימות! הראשונה והאחרונה הכי אהבתי.