איפה אני יכול לדעת כמה העוגן?צריך לדעת כמה העוגן היה כשלקחת אבל כנראה הוא יעלה בגדול
אם זה לפני חמש שנים זה אומר שרוב הריבית זה המרווח, והעוגן נמוך אם בכלל, הוי אומר חובה למחזר!!!איך אני יכול לדעת בכמה המסלול הנ"ל יעלה לי .בעוד חודש עובר לי 5 שנים בבנק הפועלים כרגע הריבית 3.32%
F+2.800 מנגנון חישוב ריביתאמור להיות רשום בדוח עוגן + מרווח
בין 4.5-5 תלוי כמה תתמקחבמחזור כמה ריבית אני יכול לקבל בערך ,המסלול הזה כרגע על סכום של 190000 לעוד בערך 25 שנה כל חודש 1100 שקל זה שליש מסך הכולל של המשכנתא
תודה ענקית
עדיף למחזר עכשיו זה רווח בטוחעכשיו אני רואה שזה רק עוד שנה בחודש אפריל 2026 יש מצב שאז המצב יהיה יותר טוב? במה זה תלוי?
במידה שזה יהיה גם עוד שנה, אפשר לעשות מחזור חלקי על המסלול הזה ?
להרוויח עכשיו למשך שנה באזור אחוז וחצי ריבית זה גם רווח בטוח על פני הפסד שלא בטוח שיהיהעדיף למחזר עכשיו זה רווח בטוח
לא עדיף לחכות עוד שנה ואז לעשות מחזור?למה לא בטוח שיהיה
אתה יודע בוודאות שהמלחמה נגמרה, האינפלציה נעצרה וכו' והעוגנים יירדו בשנה הקרובה?למה לא בטוח שיהיה
אני יודע בוודאות שהמרווח שיהיה לו יהיה יותר זול מהמרווח הקיים שלו ב2%אתה יודע בוודאות שהמלחמה נגמרה, האינפלציה נעצרה וכו' והעוגנים יירדו בשנה הקרובה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים